DISTRIBUIŢI

Mimând sobrietatea și prezentat de televiziuni ca fost șef al SIE, Cătălin Harnagea a fost angajat la începutul acestui an de Teodor Meleșcanu ca Director general în MAE, după ce tot anul trecut a trăit cu 500 de lei pe lună. Într-adevăr, Harnagea, în vârstă de 60 de ani, a fost șeful SIE până în 2001. Experiența sa acumulată în această funcție este, ca și cea a fostului șef SRI Costin Georgescu din aceeași perioadă una fără importanță pentru zilele noastre. După plecare celor două relicve din fruntea serviciilor secrete, țara noastră a intrat în NATO și în UE și totul s-a schimbat din punct de vedere al informațiilor. Ceea ce cred telespectatorii Antenei 3 că ar putea ști Harnagea, nu mai are legătură cu realitatea. Informațiile la care a avut el acces sunt, cu siguranță, mai puțin relevante decât cele la care are acum acces un cercetător al CNSAS. De profesie inginer constructor, în prezent lingău de politicieni, Harnagea a reușit să primească o sinecură de la Teodor Meleșcanu la MAE unde beneficiază de un salariu ce depășește 2000 de EURO dar pentru care prestează la Antena 3 în timpul serviciului. Cu toate acestea, Harnagea nu e prezentat ca director în MAE, ci ca fost șef SIE. Dar nu contează că doar Meleșcanu nu-i plătește salariul din buzunarul lui. Cum nici Dragnea nu le-a plătit angajatelor de la Protecția Copilului Teleorman dar care prestau la PSD.
Conform declarației de avere depusă în ianuarie 2018, Harnagea are împrumutați 250.000 de Euro de la BRD și 1.535.200 EURO de la o persoană privată. Nu are bani în conturi și anul trecut a avut venituri totale de 6000 de lei din arendă.
Pare evident că individul a realizat venituri nedeclarate în anul 2017 că doar nu crede cineva că a trăit din 500 de lei lunar așa rotunjor și rumen în obrazul său foarte gros.
Harnagea îl are ca adjunct pe Cezar Cătălin Marin, fiu de securist și cel care l-a agresat la ÎCCJ pe jurnalistul pe Malin Bot.

 

3 ARII

 1. Domnilor si doamnelor, noua era a inceput. In parlament tocmai a trecut un amendament care permite „penalilor” sa faca parte din guvern.
  E o onoare pentru domnul T sa fie ministrul justitiei in aceasta era.
  Consilierii israelieni au bagat diversiunea cu pilonul II…
  Ha haha

 2. Atâta încrâncenare nu am văzut in spațiul public toate aceste lupte interne dintre instituțiile vitale ale statului!
  Întrebarea este ce este de făcut ? Romanii nu conștientizează ce se întâmpla extrem de grav in România!
  România are nevoie de politicieni responsabili care sa conducă aceasta țara începând cu justiția și terminând cu economia, investiții de care la acest moment sunt aproape nule! Politicienii sa -și aducă aminte ca sunt primii responsabili de toată aceasta situație nemaiantalnita!
  Romani treziți-va !!!!
  Numai stați ca popândăi , toți cetățenii sunt responsabili pentru actuala situație politica dificila și care parca bu se mai termina!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.