DISTRIBUIȚI
Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, a povestit cum a fost tratată de polițiștii de la Coșoveni, care s-au ocupat de dosarul dispariției fetei sale: „În două luni jumătate, de la Coșoveni nu ne-au chemat niciodată, pe noi, ca familie. Noi îi sunam și îi întrebam. Se supărau când îi sunam. Ne-au făcut iresponsabili, ne-au spus că fata nu era educată. Luiza era un exemplu. „Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit”, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau într-una, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are 18 ani, e majoră. Cum să ai răbdare să aştepţi veşti despre copilul tău despre care ştii, eşti convins 100% că nu a plecat de bunăvoie? Era o fată care învăţa bine, nu a pus probleme, nu întârzia atunci când pleca şi răspundea la telefon imediat ”, a povestit Monica Melencu.
Ce făceau polițiștii din Coșoveni sub conducerea comisarului şef DAN NIŞULESCU în loc să o caute pe Luiza.
În loc să o caute pe Luiza care fusese răpită de criminalul Gheorghe Dincă, polițiștii din Coșoveni se luptau cu B.A.G. din comuna Cârcea, care în numele mai multor locuitori a îndrăznit să reclame o societate comercială bine conectată la bani publici care polua regiunea. Femeia din comuna Cârcea sesizase organele statului că lângă casa ei aflată într-o zonă exclusiv rezidențială, s-a ridicat, cu încălcarea legislației, o imensă hală industrială unde se desfășoară tot ilegal activități de producție care produc un disconfort major constând în zgomot și vibrații care pun în pericol structura de rezistență a caselor din zonă. La propunerea polițistului din Coșoveni, Dumitrașcu Marian, procuroarea Bădan Maria Adelina clasează plângerea lui B.A.G dar femeia contestă ordonanța de clasare iar judecătorul de cameră preliminară hotărăște că ancheta a fost superficială și decide continuarea cercetărilor.
Răzbunarea-i arma șpăgarului sau a incompetentului?
Atins în orgoliul lui de Garcea, comisarul șef Dan Nișulescu începe războiul cu B.A.G. Pentru că poate. Poliția Coșoveni decide ilegal să o amendeze pe femeie cu 700 de lei pentru tulburarea liniștii publice. Femeia contestă din nou în instanță, câștigă iar amenda este anulată.
Dar nu poate anula instanța cât poate Garcea să scrie, nu-i așa? În data de 7 mai 2019, același Nișulescu îi trimite femeii adresa 595 153 în care îi solicită ca în interesul soluționării plângerii ei împotriva Primăriei Cârcea să prezinte pentru propria casă documentația tehnică pentru obținerea Autorizației de Construcție, proiectele tehnice de execuție la arhitectură și instalațiile casei, la structura de rezistență, referatele proiectanților și procesul-verbal de recepție a casei.
Ce l-a deranjat pe Nișulescu în decizia judecătorului?
În hotărârea de desființare a ordonanței de clasare dată de procuror, judecătorul de cameră preliminară apreciază că este necesar ca organele de urmărire penală să efectueze cercetări față de persoanele din Primăria și Consiliul Local ale Comunei Cârcea, Agenția de Protecția Mediului Dolj, Garda de Mediu, Inspectoratul de Stat în Construcții și ISU asupra cărora planează suspiciunea că au comis faptele reclamate. De asemenea judecătorul a considerat că se impune ca la dosarul cauzei să fie depuse dovezile privind măsurătorile privind starea de vibrații și zgomotul precum și omologarea aparatelor folosite.
Judecătorul a mai constatat că reprezentanții halei au fost înștiințați de autorități înaintea efectuării măsurătorilor de zgomot și vibrație și le-a atrsa atenția că este necesar ca măsurătorile să fie reluate neanunțat și realizate cu aparate omologate.
Vă închipuiți ce s-au supărat Feții Frumoși din Poliția Coșoveni pe femeia care reprezintă comunitatea din Cârcea? Așteptăm și noi opinia conducerii Ministerului de Interne pe care am întrebat-o în baza cărei legi în soluționarea unei plângeri este nevoie ca mai întâi să fie anchetată reclamanta? Că ăștia, ca să fie domnul patron mulțumit, sunt în stare să-i dărâme casa femeii și să o alunge cu copiii minori cu tot ca să n-o mai deranjeze că în locuința și curtea ei zici că trece trenul (vezi filmarea de mai jos).

5 COMENTARII

  1. Domnul nisulescu chiar este foarte arogant il cunosc foarte bine lucram ca pază și a vrut să între abuziv pe proprietate privata in care eu ca paza iam impus sa incalce proprietatea și atunci a vrut să imi puna cătușele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.