Home Dezvăluiri Surse: Susținută de un consilier prezidențial, Anisie face presiuni pentru ca soțul...

Surse: Susținută de un consilier prezidențial, Anisie face presiuni pentru ca soțul ei, șef de departament la ONG-ul lui Cumpănașu, să preia șefia Direcției Generale Anticorupție

DISTRIBUIŢI

Multă lume s-a întrebat cine a propulsat-o pe Monica Anisie, o persoană lipsita de prestanță și necunoscută publicului larg, în fruntea Ministerului Educației. Cu exprimări neinspirate pentru o profesoară de limba română, Anisie pare mai preocupată de jocurile politice decât de activitatea de la minister. Noua sa preocupare este acum să-l ungă pe soțul său Adrian nu cu Carmol, omul fiind pensionar, ci în funcția de Director al DGA, structura anticorupție a Ministerului de Interne, unde zilele chestorului Cătălin Ioniță sunt numărate.
Adrian Anisie a mai lucrat la DGA înainte de a se pensiona. Pensionat în floarea vârstei, fostul comisar ocupă din iulie 2019 funcția de Șef al Departamentului pentru Combaterea Infracționalității în cadrul Coaliției Națională pentru Modernizarea României (CNMR), conduse de Alexandru Cumpănașu. Adrian Anisie a intrat recent în atenția presei după ce l-ar fi amenințat cu bătaia pe viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, după cum scria în aprilie ziarul Național.
Surse din PNL ne-au declarat că Monica Anisie îl presează acum pe Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase să îl convingă pe Marcel Vela să semneze ordinul de ministru prin care să îl împuternicească pe Adrian Anisie la șefia DGA.
Familia Anisie însă nu e singură pe lume, ci se bucură de susținerea lui Constantin Dudu Ionescu, Consilier Prezidențial la Departamentul Securităţii Naţionale și Directorul Oficiului Informaţii Integrate.

Aceleași surse din PNL ne-au declarat sub protecția anonimatului că Antonel Tănase nici nu vrea să audă iar pentru a contura un refuz tranșant a cerut o evaluare a activității lui Adrian Anisie în perioada în care acesta a condus DGA București-Ilfov.

5 ARII

  1. DACA PULITISTUL ASTA ARE LEGATURI DUBIOASE CU CEA MAI INGRATA PERSOANA DIN OLTENIA CUMPANASU ,atunci pulitistului sa i se taie pensia de serviciu deoarece demonstreaza ca in timpul serviciului a complotat cu CUMPANA-SU impotriva legalitatii si normalitatii.
    Monica Anisie sa fie numita SEFA W.C -urilor din scolile rurale. TREI EDITAT BATJOCORESC populimea din Romania.

  2. CÎND Adrian Anisie era sef la D.G.A la București-Ilfov, IZMENARUL OPREA G. si marinelu din VOLUNTARI PANDELE si nu numai (vezi NIRO, BECALI, DRAGOMIR etc) haiduceau in zona cum voiau MUSCHI LOR asa au ajuns stapanii limitrofi ai capitalei folosinduse de MARII MAFIOTI SI EXCROCI AI ZONEI, Mazilu, ŢÎNŢAREANU, ETC

  3. Directia Generala Anticoruptie este un consumator ineficient de resurse si potrivit art. 22 din Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, se afla in conflict de competenta cu D.N.A.(este o struto-camila care de la infiintare a comis numai comedii judiciare. Structura este atipica, infiintata prin schimbarea abuziva, dupa 2 ani de la aprobarea data de Comisia Europeana, de catre un fariseu al timpului, a continutului initial al textului CONVENTIEI – pastrand nemodificat doar titlu – „Proiectului de twinning PHARE RO 02/IB/JH-07 Dezvoltarea MASURILOR anticoruptie in MAI” finantat prin Programul National PHARE 2002 ce a avut ca parteneri si coordonatori din Marea Britanie si Spania. Initial proiectul ponise cu scopul de a se infiinta Directia Afaceri Interne prin fuziunea DGIPI si Corpul de Control dar a esuat din cauza unor meschinarii puse in practica de un fariseu VULPEA care a stopat derularea pt. 6 luni pana s-a aprobat reformularea propusa pe sest de catre el. Structura organizatorica pare a fi proiectata sa protejeze actele imorale interne pentru a-si justifica existenta si nu pentru a le combate. Existenta la nivelul judetelor a structurilor de tip servicii cu birouri subordonate, nu se justifica sub nici un aspect cu atat mai putin in scop operativ. Herupismul care a stat la baza hotararii de infiintare a D.G.A. si apoi de extindere a structurilor sale centrale si teitoriale, denota faptul ca in M.A.I. coruptia interna este prognozata ca fiind un fenomen social vesnic (etern) si se va manifesta continuu (fara intrerupere) la cote maxime. Aceasta viziune este facilitata de situatia ca la nivelul ministerului nu s-a initiat niciodata o abordare sistemica de analiza temeinica, privind combaterea sau reducerea in mod sistematic, pe cale manageriala, a amenintarilor sau vulnerabilitatilor care determina mentinerea sau intretinerea fenomenului coruptie. Rezultatele „bifate” de aceasta directie (cu configuratie organizatorica de unitate administrativa si nu operativa) constau in principal in autodenunturile facute de poltisti sau functionari si rareori de victime ceea ce nu implica decat formalism, care pot fi solutionate in mod normal de instantele comune si nu de cele exceptionale care sa impuna vreo „dibacie anume” in descoperirea faptelor RISIPEREA RESURSELOR FINANCIARE FIIND ENORMA.

  4. acest Anisie a fost sef la Antic.
    .lDir antic pt Buc si Ilfov…timp in. care in timpul serviciului dormea in biroul sau si nu permitea in situatkile care necesitau urgenta sa fie deranjat…

  5. In primul rand Catalin Ionita a ocupat functia prin concurs, deci e cam greu de dat jos… nici Carmencita nu a putut sa-l faca sa plece… in al doilea rand Hanisie sa isi vada de lungul nasului ca pute… cat a fost sef la Bucuresti nu a miscat un pai, plus ca nu are prestanta si nici carte ca de director… iar madama asta sa il ia de mana si sa plece la coada sapei, ca nu e departe de Abramburica si in curand o sa faca invatamantul mai varza decat e. EDITAT!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.