Home Dezvăluiri Udrea n-a putut să folosească semnătura de susținere a președintelui Băsescu

Udrea n-a putut să folosească semnătura de susținere a președintelui Băsescu

DISTRIBUIŢI

„Îi mulțumesc președintelui pentru susținerea pe care mi-o acordă și pentru semnătura pe care a dat-o pentru lista mea de susținători. Acum, mă simt pregătită să merg la BEC să depun listele de semnături”, a scris pe Facebook, Elena Udrea și a și postat fotografia listei pe care semnase președintele. Felicitări! Dacă „mai deșteapta decât Ponta” candidată blondă la președinție nu făcea asta, nu am fi aflat niciodată că semnătura președintelui nu a putut fi folosită.
Să vedem, așadar ce scrie pe formular: sunt șase semnături iar persoana care a certificat formularul „a declarat pe propria răspundere că toate datele şi semnăturile cuprinse în prezenta listă, care are un număr de 5 poziţii, corespund realităţii”. Prin urmare, în mod evident la BEC, acest formular va fi anulat, numărul de semnături certificate necorespunzănd cu numărul persoanelor care au semnat, iar domnul președinte își va fi dat semnătura în van din cauza incompetenței lui Udrea și a echipei ei. După cum zicea dl.Papahagi „Udrea e un proxy pentru Băsescu. El îi dă relevanță și consistență, îi furnizează teme și îi face campanie. Oamenii care o sprijină sunt acolo pentru el (începând cu Boc). Fără Băsescu, nu reprezintă nimic și se dezumflă imediat.” Udrea ar fi trebuit să verifice personal formularul cu semnătura președintelui înainte de a-l posta pe facebook. Pentru că i-a făcut onoarea să semneze lista ei și pentru că dacă președintele nu o susținea, Udrea era nulă.

Păi, domnule președinte, nu era mai profesionist să o susțineți pe Monica Macovei? Echipa ei nu ar fi făcut niciodată asemenea greșeală cu semnătura dvs. Pentru că oamenii de valoare care v-au fost alături, s-au dus la Moni, regăsindu-se în ea: Marian Preda, Sebastian Lăzăroiu, Vladimir Tismăneanu, Adrian Papahagi ș.a. iar ei sunt conștienți de greutatea suținerii dvs.
Echipa lui Udrea formată din Vișan, Petrescu, Vlaston ș.a. se regăsesc în Udrea. Ce vă așteptați de la ei?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.