Acasă Economic-Financiar Doriți schimbarea furnizorului de energie electrică?

Doriți schimbarea furnizorului de energie electrică?

DISTRIBUIȚI

NOI VĂ OFERIM SOLUŢIA! S.C. ENOL GRUP S.A. FURNIZOR DE ENERGIE ELECTRICĂ DIN ANUL 2004

Prin experienţa acumulată în cei peste 10 ani de activitate pe piaţa liberă de energie electrică din România, S.C. ENOL GRUP S.A. vă oferă energie electrică la preţuri competitive, consultanţă şi asistenţă tehnică gratuită în relaţia cu Operatorii de Distribuţie şi autorităţile în domeniu, un nivel înalt de profesionalism şi optimizarea costurilor legate de energia electrică.
     Alăturaţi-vă clienţilor noştri şi negociaţi-vă singuri contractul de furnizare energie electrică, beneficiind de clauze transparente, echidistante, un preţ mai bun pentru energia electrică (unic sau diferenţiat pe ore de consum zi/noapte). Toate acestea fără penalităţi pentru variaţiile curbei de consum!
    Noi vă oferim în mod gratuit consultanţă tehnică şi asigurăm interfaţa cu A.N.R.E., operatorii de sistem, transport şi distribuţie şi reprezentarea gratuită în relaţiile cu aceştia. Vom prelua cu maximă operativitate toate solicitările dumneavoastră şi vă vom oferi asistenţă până la soluţionarea acestora.
Legislaţia în vigoare elimină orice risc al consumatorului de a rămâne fără alimentare cu energie electrică ca urmare a schimbării furnizorului, falimentului sau insolvenţei acestuia, prevăzând rezolvarea acestor situaţii fără înregistrarea de discontinuităţi şi pagube.
    S.C. ENOL GRUP S.A. este o firmă dinamică care a demarat proiecte pentru producerea de energie electrică regenerabilă şi are implementate sisteme de management conform cerinţelor standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 şi SR OHSAS 18001:2008.

Etape în schimbarea furnizorului

Schimbarea furnizorului de energie electrică se face în conformitate cu Ordinul ANRE nr. 88/2009, completat cu Ordinul ANRE nr. 14/2011. Principalii paşi sunt:

Alegerea unor furnizori de energie electrică din lista disponibilă pe pagina web a ANRE – http://www.anre.ro
-Obţinere oferte de la furnizorii selectaţi
-Analiză/selectare cele mai bune oferte
-Negociere ofertă/contract
-Semnare contract de furnizare energie electrică cu noul furnizor
-Notificarea vechiului furnizor de energie electrică cu minimum 21 de zile înainte de încetarea contractului, asupra rezilierii vechiului contract
-Documente necesare, copii după: CUI/CIF, cartea de indentitate a administratorului firmei sau a persoanei care va semna contractual, ultima factură de energie electrică (toate paginile), Avizul Tehnic de Racordare sau a Certificatului de -Racordare pentru fiecare loc de consum pe care îl deţineţi.
Noul furnizor se ocupă de rezolvarea celorlalte formalităţi legale în vigoare.       

Contact: S.C. ENOL GRUP S.A., Bucureşti, str. Vlad Dracul, nr. 35, sect. 3, cod poştal 031195
             Tel. 021.322.43.78, 021.322.43.76, Fax 021.322.43.77
             E-mail dispecer@enol.ro; office@enol.ro
        Web http://www.enol.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.