DISTRIBUIŢI

Președintele-director al Transelectrica Cătălin Nițu (foto stânga) și directorul Augustin Marian Răducu sunt pensionari MAI, beneficiind fiecare de câte o pensie de 3000 de Euro lunar și de un salariu de la Transelectrica ce depășește 3000 de Euro lunar. Cei doi foști polițiști sunt și prieteni apropiați. Nițu este omul lui Antonel Tănase (foto dreapta), fost Secretar General al Guvernului și președinte al PNL Sector 3, care l-a și susținut pentru șefia Transelectrica, fostul polițist fiind și membru al Biroului Politic al PNL Sector 3.
De când Nițu a fost pus în funcția de președinte-director al Transelectrica, a început ca la Miliție, cercetarea disciplinară a tuturor angajaților care critică directoratul instituției sau pun la îndoială deciziile luate de directori. Este binecunoscut cazul unui specialist tehnic care a fost recent sancționat disciplinar pentru că a îndrăznit să comenteze o decizie tehnică cu care el nu era de acord.
Citește și Transelectrica refuză să răspundă dacă a plătit, fără licitație, 2,4 lei pe fiecare așa-zisă mască distribuită angajaților.
„Transelectrica a achiziționat 72 de multifuncționale Xerox de la firma DataWare Consulting cu 1.700.000 de lei. Nici până la această dată nu au fost instalate și puse în funcțiune deoarece nu au un server care să poată să le integreze în rețea.

Un angajat al Direcției DTIC din Transelectrica a încercat să se sinucidă cu un cuțit, după ce în prealabil l-a amenințat inclusiv pe președintele companiei Nițu Cătălin motivând că el nu mai suportă ceea ce se întâmplă în Transelectrica. El este unul dintre cei care au făcut caietul de sarcini pentru multifuncționale.”, scriu jurnaliștii de la FLUX 24. Citește integral la flux24.ro.

 

2 ARII

  1. de ce seamana individul asta cu regele interlopilor asazisul „tata nitu” generalul mafiot?e cumva vorba de beizadeaua lui „tata nitu”?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.