Home Dezvăluiri Transelectrica refuză să răspundă dacă a plătit, fără licitație, 2,4 lei pe...

Transelectrica refuză să răspundă dacă a plătit, fără licitație, 2,4 lei pe fiecare așa-zisă mască distribuită angajaților

DISTRIBUIŢI

În urmă cu o lună, compania Transelectrica a distribuit fiecăruia din cei peste 2000 de angajați câte 60 de măști ca cele din fotografia de mai sus. Așa cum se poate vedea în imagine, măștile nu au elastic sunt mici de strâmbă urechile și efectiv nu se poate respira prin ele.

Am încercat să verificăm prin Biroul de presă dacă prețul comunicat nouă de surse din Transelectrica de 2,4 lei pe mască este real și am trimis pe 14 octombrie 2020 două întrebări la care pensionarul MAI, Cătălin Nițu, care conduce instituția a refuzat să răspundă:

Întrebarea 1: Vă rugăm să ne comunicați cât au costat măștile din imagine pe care le-ați distribuit angajaților Translectrica și ce firmă vi le-a livrat.

Citește și cum a descins poliția la TRANSELECTRICA.

Întrebarea 2: Este adevărat că ați achiziționat măști fără licitație cu 2,4 lei pe bucată, în condițiile în care la o simplă căutare pe internet se găsesc măști cu sub 1 leu pe bucată?

Cum Transelectrica nu a dorit să ne răspundă, nu putem decât să tragem concluzia că sursele noastre sunt corecte și firma din care Ministerul Economiei deține 58% a plătit câte 2,4 lei pe fiecare așa-zisă mască, fără licitație.

2 ARII

  1. BA leprelor PENELISTE !
    Mancati rahat cu galeata, in frunte cu sasalaul ca faceti voi ordine si rezolvati voi …rahatul
    Astia sunt oamenii vostrii mah?
    Sa asteptati sa va voteze dracu’ !!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.