DISTRIBUIȚI
Gabriela Firea și-a detonat în față propriul fake news. Zicea ea într-o postare, pe care a șters-o între timp, că l-aș fi numit în funcție pe arhitectul-șef Adrian Bold. E de râsul-plânsul fiecare postare a sa, dar asta le-a întrecut pe toate.
Aveți, mai jos, cine a semnat pentru reintegrarea lui Adrian Bold în funcția de arhitect-șef, pe 28.10.2020, deci cu o zi înainte de a prelua eu mandatul – chiar doamna ex-primar.
Problema serioasă este câte acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea și nu-și mai amintește de ele. O și mai mare problemă este că Firea nu a întocmit corect actele de demitere, iar instanța a anulat decizia primarului. Din acest motiv Primăria este azi obligată la plata unei sume consistente.”, scrie primarul  Nicușor Dan.
Iată și postarea mincinoasei:

1 COMENTARIU

  1. A mai mintit si cand isi facea reclama pe spatele echipei de handbal feminin CSM–BUCURESTI asa a declarat Cristina Neagu aseara cand a spus ca dabia acum si-au primit salariile de la primarie pentru luna iunie sau iulie.
    Apropo,eu personal nu cred tot sportul sponsorizat de primarie ar trebui finantat si mai departe dar sportul asta de mare performanta Da,pentru ca sunt putine sporturile din Romania care sunt o forta in Europa si in lume pentru ca sa castigi Liga Campionilor Europeni la handbal,baieti sau fete nu conteaza este ca si cum ai fi cea mai buna echipa din lume.
    Cu tot respectul pentru fani Rapidului nu poti da compari echipa feminina de handbal a CSMeului cu o echipa de fotbal din Romania care joaca in divizia B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.