Acasă Economia de Dreapta Mai are națiunea română forța de a discerne bobul de grâu de...

Mai are națiunea română forța de a discerne bobul de grâu de neghină?!

DISTRIBUIȚI

Vă dați seama că Laura Codruța Kovesi era principalul obstacol în ridicarea școlilor și a spitalelor bune, a drumurilor practicabile, în absorbția banilor europeni și în creșterea până la cer a performanței administrației publice?! Noi nu avem legi bune tot din cauza doamnei. Acum s-a rezolvat și ultimul blocaj al actualei puteri. Vor crește de acum înainte școlile, spitalele și autostrăzile ca ciupercile după ploaie!
Cum nu ea era vinovată?!
În realitate, doamna Kovesi a fost un model de management public greu de egalat prin forța echilibrului, a inteligenței, a muncii, a curajului și a capacității sale de comunicare publică. În fața căreia o putere a analfabeților și a lașilor, a trădătorilor și a impostorilor menținuți în fruntea țării cu pensii majorate pe datorie, nu putea altfel reacționa decât prin revocare apelând la minciuni.
Când ne vom lecui de principiul „nu-i bai că se fură cu miliardele dacă primesc și pensionarii câțiva leuți prin îndatorarea națiunii sau dacă votanții analfabeți primesc locuri de muncă în instituțiile publice” vom da o șansă viitorului acestei națiuni.
Când românii vor cere socoteală pentru fiecare leu cheltuit din banul public cu mandatul fiecărui demnitar sau cu achizițiile publice, abia atunci vor răsări bunele maniere publice.
Mai are națiunea română forța de a discerne bobul de grâu de neghină?!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.