Acasă Economia de Dreapta Susțin justiția curată

Susțin justiția curată

DISTRIBUIȚI

În fața celui mai crâncen război direct între corupție și statul de drept, spun răspicat: SUSȚIN JUSTIȚIA CURATĂ!
Cetățenii lucizi și onești au datoria față de ei înșiși și față de copiii lor să apere justiția curată de incompetență și corupție. Noi, toți cetățenii lucizi și onești, nu vom pleca cu banii furați din bugetul public și cu averile uriașe de bugetari acumulate necinstit în țările civilizate ca să ne educăm copiii și să ne ingrijim de sănătatea părinților noștri, nici să facem afaceri în țările mai așezate, nici să sperăm în alt colț al lumii la o viață normală. Noi trăim aici și nu vrem să plecăm!
Dacă nu vrem să fim însă îngenuncheați complet de prostie și nesimțire suntem chemați să acționăm, să ne strigăm durerea deceniilor îngenuncheate de incompetență și corupție, de mass-media controlată de penali, să reacționăm atunci când hoții strigă jos cu cei care luptă împotriva hoției! Corupția a fost posibilă din cauza inacțiunii instituțiilor statului de drept! De câțiva ani ele acționează! Și o fac din ce în ce mai bine și mai curajos! Greșelile făcute sunt acum folosite de toată clica hoților ca să nu plătească pentru faptele lor! Cetățenii abia de anul trecut au început să acționeze, dar cei peste jumătate de milion de cetățeni în stradă nu sunt suficienți! Inacțiunea cetățenească nu ar mai trebui lăsată cumpărată cu câțiva lei în plus la salariu și la pensie, ca ei, hoții, să poată fura liniștiți in continuare. Justiția trebuie să se curețe de proprii ei impostori!
Vestea bună este că anul acesta am primit din ce în ce mai multe semnale din partea oamenilor de afaceri români că în derularea afacerilor se simt în bine rezultatele luptei anti-corupție. A sosit timpul să cerem aceleași rezultate și din perspectiva cetățenilor: școli, spitale, drumuri, adică decidenți bine pregătiți profesional, cu personalitate și carcater, integri, oameni ai faptelor. De „buni comunicatori” suntem plini. A sosit timpul să le spunem parlamentarilor că salariul lor de peste cinci ori mai mare decât al unui medic sau universitar sau cercetător este o aberație socială, iar sistemul de salarii și pensii speciale o anormalitate economică.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.