Acasă Economic-Financiar ABN AMRO Bank – societate de depozitare pentru SIF TRANSILVANIA

ABN AMRO Bank – societate de depozitare pentru SIF TRANSILVANIA

DISTRIBUIȚI

In cursul acestei saptamani, ABN AMRO Bank a fost desemnata societate de depozitare pentru SIF TRANSILVANIA. Contractul a fost semnat dupa ce, in cadrul procesului de selectie, ABN AMRO a propus un pachet de servicii de depozitare, decontare de actiuni si evaluare de portofoliu la standardele de varf ale domeniului (cotate cu AA+ pe piata internationala).

-Am hotarat sa lucram cu ABN AMRO intrucat am considerat ca oferta prezentata intampina cel mai bine cerintele noastre, oferind un raport echilibrat intre pret si calitate- – a declarat dl Mihai Fercala, presedinte – pirector general al SIF TRANSILVANIA.

SIF TRANSILVANIA este actualmente unul dintre cei mai mari investitori institutionali romani. Cotarea sa la Bursa de Valori Bucuresti, impreuna cu celelalte patru societati de investitii financiare rezultate din fostele FPP, a dus la cresterea semnificativa a lichiditatii pietei bursiere.

Robert C. Rekkers, presedintele ABN AMRO Bank Romania a declarat: -Ne bucura faptul ca am fost alesi de toate cele trei SIF-uri – SIF Transilvania a semnat contractul astazi, iar SIF Banat-Crisana si SIF Oltenia, anul trecut, deoarece suntem in prezent cea mai importanta banca custode din Romania-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.