Acasă Economic-Financiar Activele GES Scaieni – scoase la vanzare

Activele GES Scaieni – scoase la vanzare

DISTRIBUIȚI

Autoritatea pentru Valorificare Activelor Statului vinde in bloc prin licitatie publica activele din proprietatea debitoarei GES Scaieni SA, pentru recuperarea sumei de peste 10 milioane de dolari. Societatea este unic producator de geamuri float (cristal), fiind una dintre cele mai mari societati producatoare de geamuri din tara. Compania exporta geam in Europa, Asia, Africa, ponderea exportului din totalul productiei ridicandu-se la aproximativ 50%.

In scopul consolidarii pozitiei castigate pe pietele de desfacere din intreaga lume, dar si pentru integrarea pe noi piete, societatea are in curs de implementare sistemul de management al calitatii ISO 9001.

GES detine in proprietate teren in suprafata de 162.301 mp, cladiri si constructii speciale, precum si instalatii, utilaje si echipamente necesare activitatii de productie specifice.

Potrivit AVAS, valorificarea in bloc a activelor societatii da posibilitatea cumparatorului sa mentina si sa dezvolte specificul activitatii actuale. Licitatia va fi organizata de Directia Executari Silite si Licitatii. Principalele produse realizate la GES sunt: geamuri float, fabricate cu tehnologii moderne, geamuri ornament – incolore sau colorate in masa etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.