Acasă Economic-Financiar Brasovenii pot plati factura la electricitate de pe card

Brasovenii pot plati factura la electricitate de pe card

DISTRIBUIȚI

Consumatorii brasoveni pot plati, incepand de astazi, factura de energie electrica, la ghiseele societatii de distributie, direct de pe cardul bancar, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, directorul Sucursalei Brasov a Electrica Transilvania Sud, Ioan Rosca. Rosca a adaugat ca, in momentul platii, clientului nu i se opreste nici un fel de comision, ci este retinuta doar contravaloarea energiei electrice care este inscrisa pe factura.

In noul sistem, clientul trebuie sa se prezinte la ghisee cu factura de energie electrica pe care doreste sa o achite si cu cardul, el urmand sa primeasca o chitanta dupa efectuarea platii.

Ioan Rosca a mai afirmat ca urmatorul pas la care va trece Sucursala Brasov a Electrica Transilvania Sud va fi plata facturilor la energie electrica direct la bancomate si eventual, cu numerar, prin ghiseele Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) sau prin Posta. In municipiul Brasov exista, in momentul de fata, peste 65.000 de persoane posesoare de card. In viitorul apropiat, toti furnizorii de utilitati vor fi obligati sa accepte plata facturilor prin intermediul cardurilor bancare, un proiect de act normativ in acest sens asteptand sa fie aprobat de Executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.