Acasă Economic-Financiar BRM va lansa ringuri de cereale, petrol si creante comerciale

BRM va lansa ringuri de cereale, petrol si creante comerciale

DISTRIBUIȚI

Bursa Romana de Marfuri (BRM) intentioneaza sa lanseze, in primul semestru al anului viitor, ringuri pentru tranzactionarea de cereale, produse petroliere, metale, lemn si creante comerciale, a declarat, miercuri, presedintele Adunarii Generale a Actionarilor BRM, Constantin Bostina.

Presedintele BRM a mai mentionat: -Noile reglementari in functionarea burselor de marfuri vor produce mutatii fundamentale in activitatea BRM. Ponderea majoritara in activitatea bursei va fi reprezentata de operatiunile privind pietele la disponibil pentru marfuri fungibile, bunuri determinate generic, care pot fi inlocuite, unele cu altele, in executarea unei obligatii contractuale.- Bostina a precizat ca BRM intentioneaza sa determine cotatii pentru principalele marfuri fungibile si va derula operatiuni atat in Romania, cat si in state din Orientul Apropiat, Balcani si in tari riverane Marii Negre.

Potrivit lui Razvan Tudor, director de marketing si comunicare la BRM, bursa ar putea sa incheie un parteneriat cu Eurex si poarta discutii cu reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti privind utilizarea aceleiasi platforme de tranzactionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.