Acasă Economic-Financiar Fabrica de mobila Pipera a fost cumparata de un investitor italian

Fabrica de mobila Pipera a fost cumparata de un investitor italian

DISTRIBUIȚI

Un pachet reprezentand 92,74% din actiunile fabricii de mobila Pipera Bucuresti a fost achizitionat, in cadrul unei oferte publice de preluare, de catre societatea Nusco Trade SRL, care are ca actionar majoritar o persoana fizica italiana. Preluarea Pipera s-a realizat in urma majorarii pretului de oferta de la 190 de lei/actiune la 523 de lei/actiune. Pentru intreg pachetul cumparat, investitorul italian a platit 74,5 miliarde de lei. Pipera are un capital social de 153,7 miliarde de lei, iar valoarea nominala a unei actiuni este de 1.000 de lei.

Nusco Trade SRL este o societate cu un capital social de 230 milioane de lei, care avea ca principal obiect de activitate comertul intermediar cu produse neagricole si deseuri. In timpul ofertei publice, Nusco si-a modificat domeniul principal de activitate in -comertul cu ridicata si in special import-exportul produselor intermediare neagricole si in special al materialului lemnos prelucrat-. Fabrica de mobila Pipera a consemnat pierderi in ultimii doi ani de activitate. Numarul salariatilor companiei se ridica la peste 1.100 de angajati.

Prin prospectul de emisiune, Nusco s-a angajat sa mentina obiectul de activitate al societatii Pipera si sa il completeze cu activitati noi, sa mentina partial conducerea societatii in functie de performante si sa nu lichideze societatea. In acelasi timp, Nusco a anuntat ca, in perioada urmatoare, intentioneaza sa majoreze capitalul societatii si sa realizeze investitii in retehnologizarea fabricii pentru diversificarea productiei.

3 COMENTARII

  1. Platforma a fost vanduta de zdrentele politice DIN PSD NICOLAE VACAROIU A SEMNAT IMPREUNA CU CRISTESCU FLORIN O JEAVRA DE PARTID CARE A VANDUT TOTUL PENTRU CATEVA MIL.DE DOLARI ACESTI BORFASI ITALIENI CARE FACEAU COMERT CU USI DIN POLONIA SI DIN ALTE STATE AU AJUNS DIN CJIRIASI PROPRIETARI PE 27 DE HT IN BURICUL BUCURESTIULUI .JEGURI SECURISTE SPER SA SFARSITI IN CHINURI.

  2. Platforma a fost vanduta de zdrentele politice DIN PSD NICOLAE VACAROIU A SEMNAT IMPREUNA CU CRISTESCU FLORIN O JEAVRA DE PARTID CARE A VANDUT TOTUL PENTRU CATEVA MIL.DE DOLARI ACESTI BORFASI ITALIENI CARE FACEAU COMERT CU USI DIN POLONIA SI DIN ALTE STATE AU AJUNS DIN CJIRIASI PROPRIETARI PE 27 DE HT IN BURICUL BUCURESTIULUI .JEGURI SECURISTE SPER SA SFARSITI IN CHINURI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.