Home Economic-Financiar În instituțiile subordonate lui Șova se muncește pe principiul trei cu mapa,...

În instituțiile subordonate lui Șova se muncește pe principiul trei cu mapa, unul cu sapa

DISTRIBUIŢI

 

CNADNR are 6.009 de angajați, peste jumătate fiind personal tehnic, economic, de specialitate și administrativ (TESA), iar numărul de ingineri (524) este aproape egal cu totalul economiștilor (418) și consilierilor juridici (129) angajați.

 

De asemenea, în cadrul CNADNR, personalul de conducere totalizează 1.072 de persoane (șef tură taxare, șef atelier, șef agenție taxare, șef district, șef formație, șef sector, adjunct șef secție, contabil șef secție, șef birou, șef compartiment, șef serviciu, șef laborator, șef secție, director adjunct, director economic, director comercial, director regional, director și director general adjunct).

 

La nivelul CNADNR sunt aprobate 6.094 de posturi, iar la sfârșitul anului trecut erau ocupate 6.009 dintre ele, rezultă dintr-un document oficial.

 

Din cei 6.009 angajați ai companiei, 2.767 sunt muncitori și 3.242 este personal TESA. Din numărul total de angajați TESA, 2.170 este personal de execuție.

 

În documentul citat se arată că sunt 524 de ingineri, 418 de economiști, 129 de consilieri juridici, 849 de specialiști cu studii medii (controlor trafic, casier taxare, laborant, arhivar, secretar, casier, inspector resurse umane etc.), 75 specialiști cu studii superioare de scurtă durată (subingineri și ingineri colegiu și asimilați), 175 de specialiști medii lungă durată (chimist, geolog, specialist resurse umane, specialist relații publice, specialist relații sociale, expert securitate și sănătate în muncă, traducător, auditor intern etc.).

 

În anul 2013, bugetul alocat pentru cheltuielile de personal a fost de 229.023,33 mii lei, iar în anul 2014, nivelul cheltuielilor de personal este de 236.224,08 mii lei, se mai arată în documentul citat.

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.