Acasă Economic-Financiar Nicolae Istudor este noul rector al ASE

Nicolae Istudor este noul rector al ASE

DISTRIBUIȚI

În urma scrutinului desfășurat în ASE vineri, 26 februarie a.c., Rectorul ales pentru mandatul 2016-2020 este domnul profesor universitar doctor Nicolae Istudor, prorector cu probleme de relații cu mediul economico-social și activitatea socială în mandatul 2012-2016.

Și-au mai depus candidaturile pentru această funcție: prof. Univ. Dr. Robert Șova — prorector, prof. univ. dr. Adrian Tanțău, decan, prof. univ. Dr. Gabriela Țigu, prorector și prof. univ. Dr. Răzvan Zaharia, președinte al Senatului Universitar în mandatul 2012-2016.

Conform Comunicatului Biroului Electoral Central al ASE, dl. prof. univ. Dr. Nicolae Istudor a întrunit un număr de 372 de voturi din totalul de 731 voturi exprimate. Prezența la vot a fost de 86,50%.

După validarea de către Senat și confirmarea de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, dl prof. univ. Dr. Nicolae Istudor și își va începe mandatul de rector al ASE.

‘Mulțumesc comunității universitare a ASE pentru numeroasa prezență la vot. Este o dovadă de unitate, maturitate și implicare instituțională. Alegerea dumneavoastră mă onorează și mă obligă. Echipa mea și cu mine ne propunem ca, împreună cu dumneavoastră, să menținem reputația primei universități economice a țării la nivelul tradiției și prezentului său si să transpunem în realitate tot ce am propus în Programul managerial’, a declarat rectorul ales al ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor.

Prof. univ. Dr. Nicolae Istudor a fost, începând cu anul 2000, director al departamentului social, consilier al rectorului, șef de catedră, director și secretar de stat, prorector în mandatele 2008 — 2012 și 2012 — 2016. În toți cei 16 ani de prezență activă în top management a lucrat în echipele a trei rectori ai ASE-ului, preocupat în permanență de îmbunătățirea calității procesului educațional, promovarea unui management performant, consolidarea excelenței în cercetare științifică și inovare și  recunoașterea, valorizarea și dezvoltarea capitalului uman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.