Acasă Economic-Financiar Patru noi vicepreședinți numiți la conducerea ANAF

Patru noi vicepreședinți numiți la conducerea ANAF

DISTRIBUIȚI

Agenția Națională de Administrare are, începând de ieri, 4 noi vicepreședinți. Numirile survin în urma deciziilor prim-ministrului României, publicate în Monitorul Oficial nr. 579 din 20 iunie a.c..

Domnul Daniel Mihail Tudor este noul vicepreședinte coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, cu rang de subsecretar de stat. Domnul Tudor dispune de o vastă experiență în domeniul financiar-fiscal. Anterior numirii a ocupat funcția de director executiv adjunct inspecție fiscală la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București.

Domnul Daniel Florin Anghel îl înlocuiește în funcția de vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat și coordonator al activității de colectare a veniturilor publice, pe domnul Sorin Cristian Giuvelea. Anterior numirii, dânsul a ocupat funcții de șef administrație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București.

Domnul Bogdan — Nicolae Stan a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF, coordonator al activității de inspecție fiscală. Dânsul a ocupat funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și dispune de o experiență profesională amplă în domeniul inspecției fiscale, exercitată în funcții de conducere atât la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cât și la Direcția Generală a Finanțelor Publice Ilfov.

Domnul Nicolae Pietrăreanu este noul vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, coordonator al Direcției Generale a Vămilor. Dânsul a ocupat funcții importante în cadrul Vămii românești precum cea de director al Biroului Vamal Constanța Sud — Agigea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.