Home Economic-Financiar Se ieftinesc casele: vezi ofertele de la TNI

Se ieftinesc casele: vezi ofertele de la TNI

DISTRIBUIŢI

Ofertele imobiliare din Capitală prezentate exclusiv la Târgul Național Imobiliar (TNI), care se desfășoară în București în perioada 9-11 mai 2014, au prețuri care pornesc de la 16.500 euro cu TVA 5% inclusă pentru o garsonieră și merg până la 42,761 milioane de euro plus TVA pentru un ansamblu de trei clădiri de birouri categoria A, aflat în insolvență, scrie Agerpres

Ofertele imobiliare din provincie pornesc de la prețul de 9.000 euro TVA inclusă pentru o garsonieră din Câmpina. TNI se anunță un eveniment de succes prin numărul record de 92 de companii expozante ce vin în întâmpinarea clienților cu oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, terenuri din București, Ilfov, Valea Prahovei, dar și din celelalte zone ale țării. ,,Vedetele’ ediției de primavară a TNI se anunță a fi proprietățile în insolvență scoase la vânzare. Dacă în anul 2008 o vilă în cadrul complexului American Village Pipera costa între 200.000 și 400.000 de euro, acum vilele din același ansamblu rezidențial pot fi cumpărate direct de la lichidator cu prețuri cuprinse între 65.000 de euro și 125.000 de euro plus TVA.

Apartamente de vacanță cu vedere la mare în Stațiunea Olimp sunt acum accesibile în cadrul TNI cu prețuri de la 40.000 euro plus TVA. România Green Building Council (RoGBC) continuă parteneriatul din anii trecuți, adăugând în primăvara aceasta un Pavilion al Caselor Verzi pentru a educa cumpărătorii în privința beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic și responsabile față de mediu.

 

Pavilionul pentru Case Verzi va fi un spațiu în care se vor prezenta proiecte rezidențiale verzi, expoziții pentru produse inovatoare și soluții de construcție tradiționale, idei și consultanță gratuită pentru a economisi bani prin alegerea unei locuințe sustenabile de o calitate superioară. Programul de vizitare al Târgului Național Imobiliar este, în zilele de 9 și 10 mai, între orele 10,00 — 19,00, iar în data de 11 mai, între orele 10,00 — 16,00. Biletul de intrare costă 5 lei.

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.