Acasă Economic-Financiar Seminar International -Economii in Tranzitie- organizat de Grupul de Presa -Curentul-Monitorul-

Seminar International -Economii in Tranzitie- organizat de Grupul de Presa -Curentul-Monitorul-

DISTRIBUIȚI

Doua personalitati eminente ale scenei politice si vietii academice din Franta, domnii Dominique Strauss-Kahn si Jean-Paul Fitoussi, se vor afla la Bucuresti in perioada 21-22 iunie.

Dominique Strauss-Kahn este profesor de Stiinte Economice la Institutul de Studii Politice din Paris si consilier special al secretarului general al OECD. A fost ministru al industriei si comertului international in Cabinetele Cresson si Beregovoy si ministru al economiei, finantelor si industriei, intre 1997 si 1999, in Cabinetul Lionel Jospin.

Jean-Paul Fitoussi este profesor si presedinte al Consiliului Stiintific al Institutului de Studii Politice din Paris, presedinte al Observatorului Francez de Conjuncturi Economice precum si secretar general al Asociatiei Internationale de Stiinte Economice.

Programul vizitei va cuprinde intrevederi cu reprezentanti ai institutiilor politice si economice din Romania.

Cu prilejul acestei vizite, Grupul de presa -Curentul-Monitorul- va organiza seminarul international -Economii in tranzitie-, la care domnii Dominique Strauss-Kahn si Jean-Paul Fitoussi vor conferentia ca invitati speciali.

Seminarul va avea loc joi, 21 iunie, la Hotel Hilton, sala Diplomatilor, intre orele 10.00-14.00.

Dupa expunerile celor doi invitati speciali, va avea loc o dezbatere la care au fost invitate sa participe personalitati ale vietii politice si economice din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.