Acasă Economic-Financiar Va fi secerat ?

Va fi secerat ?

DISTRIBUIȚI

Haosul din Agricultura s-ar putea lasa cu primele demiteri rasunatoare

Cartonas galben pentru ministrul agriculturii

Premierul Adrian Nastase si-a exprimat nemultumirea fata de prestatia conducerii Ministerului Agriculturii, lasand sa se inteleaga ca ratarea companiei agricole i-ar putea costa functia pe cei vinovati. Primul-ministru l-a avertizat pe ministrul Ilie Sarbu ca poarta intreaga raspundere pentru modul in care se desfasoara lucrarile de primavara. Si Octav Cozmanca, ministrul administratiei publice, a aratat ca actuala campanie este un test, sugerand ca echipa de la Ministerul Agriculturii ar putea fi demisa curand.

Impresia de haos a fost accentuata de faptul ca acuzele lansate de premier au fost contrazise de directorii uzinei Tractorul. Petre Filip, director al societatii, a aratat ca situatia de pe platforma brasoveana nu seamana deloc cu cea din scriptele ministerului. Datele prezentate de minister referitoare la cererea de tractoare si posibilitatile de livrare sunt extrase dintr-un studiu de piata vechi de cateva luni.

Ca o ultima gafa, emiterea ordinului privind Programul de sprijinire a agricultorilor nu a fost adus la cunostinta sindicatelor, acestea iesind ieri in strada, tocmai pentru a cere urgentarea adoptarii actului normativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.