Acasă Editorial Capitanii

Capitanii

DISTRIBUIȚI

Procentele lui Becali l-au enervat pe Vadim. L-au enervat atat de tare incat a scris un articol cat o rubrica in revista -R.M.-, intitulat -HREBENCIUC-. Considerat un MORSMORDRE al politicii romanesti, Hrebenciuc este facut albie de porci, cea mai civilizata insulta fiind aceea de -evreu rutean-. Trecand peste imobilismul imbecil al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, institutie ce sanctioneaza textele de muzica usoara, dar ingaduie delirul verbal al lui Vadim, asistam la o confruntare dura pentru o halca importanta din electorat.

Cu Hrebenciuc sau fara Hrebenciuc in spate, Gigi Becali a devenit, dintr-o aparitie usor amuzanta, o constructie coerenta de imagine. Simplificand putin situatia, putem spune ca avem de-a face cu un Vadim Tudor mai tanar, cu bani. Mult mai pragmatic, mult mai hotarat sa cheltuiasca din averea personala pentru a-si promova ideile, Gigi Becali este primul politician care depaseste nivelul discursului prin deschiderea portofelului. El nu vorbeste despre nenorocirile care s-au abatut asupra oamenilor distrugandu-le averea, ci le rezolva problemele, mult mai repede si mai eficient decat restul clasei politice. E greu sa te bati cu un asemenea model, iar lui Vadim ii este imposibil! Becali are mai mult tupeu, are mai multi bani, are mai multa -Steaua-, e mai crestin, ba chiar e mai roman decat Vadim. Nu-i la fel de citit ca liderul PRM, dar acest lucru ne-a demonstrat CVT, saptamana de saptamana, ca nu face cat o ceapa degerata. Am ajuns sa ne obisnuim cu excrementele stilistice ale liderului PRM, precum tiganul cu raia… Ca tot e condusa Romania de -evrei, unguri, tigani-.

Amandoi il au ca model imagologic pe Corneliu Zelea Codreanu. De la citatele legionare promovate de Becali in campania electorala la isteria xenofoba a lui Vadim, gasim peste tot forme de propaganda legionara, una dintre cele mai eficiente din istoria Romaniei. Numai CAPITANUL nu exista!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.