Acasă Educație Anisie: Nu se îngheață anul școlar

Anisie: Nu se îngheață anul școlar

DISTRIBUIȚI

Precizările Ministerului Educaţiei şi Cercetării cu privire la posibilitatea îngheţării anului şcolar

Referitor la informaţiile apărute în presă cu privire la eventuala îngheţare a anului şcolar, Ministerul Educaţiei şi Cercetării face următoarele precizări:

Informaţia privind eventuala îngheţare a anului şcolar 2019-2020 din cauza declarării stării de urgenţă este una eronată!

‘Indiferent de situaţia în care ne aflăm, îndemn părinţii, cadrele didactice, elevii şi studenţii să se informeze numai din surse oficiale şi să nu ia în seamă fake news-urile care au invadat spaţiul online. Totodată, trebuie să dăm dovadă de calm şi de responsabilitate şi vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor şi al studenţilor. Nu s-a pus problema îngheţării anului şcolar!

Elevii şi studenţii nu vor repeta anul şcolar sau pe cel universitar. Înţeleg îngrijorarea celor care vor susţine examenele naţionale şi, în acest sens, vă asigur că în aceste momente, Ministerul Educaţiei şi Cercetării lucrează la o serie de măsuri clare şi eficiente pe care le va comunica public, în cel mai scurt timp, în mod oficial. Deocamdată, trebuie să fim responsabili, să arătăm solidaritate şi să continuăm învăţarea de acasă’, a declarat Monica Anisie, ministrul Educaţiei şi Cercetării.

1 COMENTARIU

  1. Iar se grăbește madam la declarații. Așa zicea și că nu se suspendă. Estimarea mea e că inclusiv aprilie va fi pe suspendare cursuri. Efectul: toate se vor decala pe vacanta de vara, care nu va mai fi vacanta. Doamna ministru sa fie mai reținută în a da verdicte și oferi așteptări inutile pentru beneficiarii educatiei! Ce trebuia să facă și nu a făcut, lăsând lucrurile nepermis la voia întâmplării și generând complicații tehnice și legale, e că nu a modificat structura anului școlar, vacanta acum pentru elevi, concedii profesori, iar vara activitate normala. Cârpeala asta și improvizația cu teleșcoală și telemunca va genera un milion de probleme de ordin legal și nemultumiri, un plus de stres pentru beneficiarii educatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.