Acasă Educație Autorul manualului de sport care e și inspector de specialitate la București,...

Autorul manualului de sport care e și inspector de specialitate la București, arogant cu părinții pe Facebook

DISTRIBUIȚI

Plătit de minister pentru inutilul manual de sport plin de banalități, Laurențiu Oprea care este și inspectorul de specialitate de la București se manifestă cu o aroganță de zici că e cel puțin venit acum de la Oxford, cu părinții care au criticat ideea și manualul pe pagina de Facebook a penibilului ministru Pop-Genunche. Astfel Oprea le spune că sunt lipsiți de bun-simț și îi îndeamnă să scrie și ei o „fițuică” din asta ca a lui. Unei mămici care îi spune că acum își poate pune la CV ca a revoluționat învățământul îi spune că CV-ul lui deja e prea bogat. În mod obsesiv șmecherul ăsta de inspector de sport îl întreabă pe fiecare părinte care-l critică ce lucrează ca să-și dea și el cu părerea despre munca lui.  Asta deși doar munca lui Oprea afectează părinții, invers nu!
În plus Oprea insistă că manualul va fi luat la școală doar de două ori pe semestru. Adică o să le dea de acum și teme la sport copiilor, să învețe din manual? Păi să dăm copiii și la meditație la sport.
Iată o mostră din „gândirea” acestui autosuficient despre manualul său: „Elevii cu aptitudini reduse pentru educatie fizica si sport isi pot imbunatati(facultativ) notele de la probele de control si astfel se va reduce numarul de scutiti medical ‘inchipuiti””. Adică el a scos un manual pe care dacă elevii o să-l învețe nu se vor mai scuti în mod fals de orele de sport. Păi decât să-l plătim pe Oprea să-și închipuie că e un mare dascăl, nu mai bine trimiteam niște controale la medicii care dau scutiri ilegale? Că era gratuit.
In plus, el ca inspector este într-un evident conflict de interese. Când se va duce la o școală din București în control și va vedea că profesorul de sport nu a recomandat la clasă cel mai bun manual din lume, adică al lui, nu-l va depuncta la inspecție? Va pune întrebări copiilor cum ar fi: definește mersul sau simțul tactil și dacă elevii nu vor ști definițiile inepte din manualul lui pe care le-am prezentat AICI, ce calificativ va primi profesorul la inspecție? Așa că profesori de sport din Capitală, rapid comandați cartea ăstuia să n-aveți probleme pe la inspecții că omul pare necruțător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.