Acasă Fonduri Europene SIVADOC conduce la o gestiune eficienta a documentelor, bazată pe informații reale...

SIVADOC conduce la o gestiune eficienta a documentelor, bazată pe informații reale și integ

DISTRIBUIȚI

Șantierul Naval AKER Tulcea a finalizat cu succes implementarea soluției de management al documentelor și fluxurilor de lucru SIVADOC, dezvoltată de SIVECO Romania. Aprecierile primite și rezultatele activităților desfășurate pâna în acest moment confirmă succesul proiectului și perspectivele unei colaborări foarte bune în viitor, între cele două companii.
În scopul eficientizării activităților administrative și de producție, Șantierul Naval AKER Tulcea a decis implementarea unui sistem informatic specializat pentru managementul documentelor și al fluxurilor de lucru. Soluția solicitată de beneficiar trebuia să asigure suportul necesar pentru gestionarea unitară atât a documentelor nestructurate cât și a documentației specifice activității proprii.
Soluția care a răspuns cel mai bine cerințelor formulate de echipa de management din cadrul Șantierului Naval AKER Tulcea s-a dovedit a fi sistemul de gestiune a documentelor și fluxurilor de lucru SIVADOC dezvoltat de compania SIVECO Romania. Succesul proiectului de implementare s-a datorat în mare parte colaborării excelente dintre cele două echipe de proiect, dar și întelegerii în profunzime de către specialiștii SIVECO Romania a specificului de business din cadrul Șantierului Naval și a interacțiunii structurilor sale organizaționale.
"Concepția ce stă la baza produsului SIVADOC dezvoltat de SIVECO Romania este că informația, înregistrată și stocată în orice formă, poate fi regăsită și reutilizată, iar aceasta conduce la utilizarea în timp real a informațiilor ca suport în luarea deciziilor. De altfel, SIVADOC a fost, de la bun început, proiectat pentru a răspunde cerințelor de a înregistra, stoca, regăsi și utiliza în mod electronic informațiile din cadrul companiei. În acest fel, organizația beneficiară câștigă eficiența și, în mod direct, un important avantaj competitiv pe piață", declară Ionuț Arsene, Project Manager, SIVECO Romania.
SIVADOC permite controlul, organizarea, accesul și publicarea documentelor și informațiilor vitale din cadrul Șantierului Naval AKER Tulcea într-un mod rapid, ușor și precis. Sistemul asigură utilizatorilor obținerea de informații reale, corecte, complete și integrate din activitatea curentă a departamentelor.
Implementarea sistemului SIVADOC în cadrul Șantierului Naval AKER Tulcea a condus la îmbunătățirea unora dintre procedurile proprii de lucru, dar și la numeroase alte beneficii, printre care: reducerea timpului necesar regăsirii documentelor, gestionarea centralizată a documentelor și fluxurilor de lucru, îmbunătățirea colaborării angajaților, diseminarea în cadrul companiei a documentelor de interes general, îmbunătațirea securității prin controlul accesului la documente etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.