Acasă Actualitate AEP a publicat lista secțiilor de votare din străinătate: Londra, Milano, Torino...

AEP a publicat lista secțiilor de votare din străinătate: Londra, Milano, Torino și Paris ZERO SECȚII!

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presă privind lista secțiilor de votare din străinătate la alegerile prezidențiale din anul 2019, aprobate prin hotărâre a AEP la propunerea misiunilor diplomatice și oficiilor consulare

Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat, prin Hotărârea nr. 35/2019, propunerile misiunilor diplomatice și oficiilor consulare privind sediile a 444 de secții de votare din străinătate la alegerile pentru Președintele României din anul 2019, transmise de Ministerul Afacerilor Externe în data de 3 octombrie 2019.

Documentul a fost publicat pe site-ul www.roaep.ro la secțiunea LEGISLAȚIE ELECTORALĂ și poate fi consultat accesând următorul link:

http://www.roaep.ro/legislatie/wp-content/uploads/2019/10/Hotararea-AEP-35-2019.pdf

Potrivit acestei hotărâri, Ministerul Afacerilor Externe, misiunile diplomatice și oficiile consulare vor lua măsurile necesare, potrivit legii, pentru asigurarea condițiilor logistice minimale pentru desfășurarea votării în secțiile de votare prevăzute în anexă, precum și pentru aducerea la cunoștința alegătorilor din străinătate a sediilor acestora.

De asemenea, hotărârea menționată stabilește că Ministerul Afacerilor Externe, misiunile diplomatice și oficiile consulare vor lua măsurile necesare pentru a asigura comunicarea proceselor-verbale privind desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare prevăzute în anexă, către Autoritatea Electorală Permanentă, biroul electoral pentru secțiile de votare din străinătate, precum şi către formațiunile politice care participă la alegerile pentru Președintele României din anul 2019, de îndată ce au fost întocmite.

Anexa cuprinde lista celor 444 de secții de votare aprobate prin Hotărârea AEP nr. 35/2019.

Direcția comunicare

05.10.2019

8 COMENTARII

  1. Cica s-au înmulțit secțiile de votare…..dar ştampile vor fi mai multe, sau tot atâtea au rămas?…..dacă ie câte o ștampilă la o secție, ar trebui să știm, ca să mergem în șir indian.

  2. Să se înființeze secții de votare suficiente pentru toți românii din diaspora, au avut ca reper alegerile europarlamentare,la prezidențialele vor fi si mai mulți români la vot!!!

  3. Să se înființeze secții de votare suficiente pentru toți românii din diaspora, au avut ca reper alegerile europarlamentare,la prezidențialele vor fi si mai mulți români la vot!!!
    Da ce nu mai avem secția de votare din Benidorm, sau pe Alicante (Spani),rușine ministerului de externe, AEP ,pentru escrocheria ce o faceți, înființați secții suficiente!!!

  4. Să se înființeze secții de votare suficiente pentru toți românii din diaspora, au avut ca reper alegerile europarlamentare,la prezidențialele vor fi si mai mulți români la vot!!!
    Au scos secții de votare, pe Benidorm secție de votare nu mai este, de ce???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.