Acasă În Lume Eurodeputat socialist: Credeam că Dăncilă e mută; în PE, eu nu am...

Eurodeputat socialist: Credeam că Dăncilă e mută; în PE, eu nu am auzit-o să deschidă gura vreodată; populism găunos și corupție pe bandă rulantă

DISTRIBUIȚI

În urmă cu câteva zile, premierul Dăncilă a atacat-o într-o declarație pe fosta sa colegă de grup din Parlamentul European, Ana Gomes într-o limbă română stâlcită, așa cum ne-au obișnuit deja liderii PSD, submediocri pe la școlile pe care le-au absolvit în tinerețe: „E membră a unei fundaţii patronate de Soros; însuşi (sic!) Portugalia a vrut de două ori să-i retragă imunitatea, tocmai pentru defăimarea propriei ţări.” Ce greșise Ana? Spusese că Dragnea ar trebui să se retragă. Ridicările de imunitate pentru Ana Gomes au fost respinse de Parlamentul European. ÎNSĂȘI Portugalia le ceruse pentru că socialista ridicase problema într-un interviu televizat dacă nu există un conflict de interese în acordarea de către ÎNSUȘI ministerul apărării a unui contract pentru un mare șantier naval unei firme pentru care lucra tocmai cabinetul de avocatură al ministrului și pentru că ÎNSĂȘI Gomes se mirase că guvernul a vândut unei firme private un iaht de lux cu 10% din prețul pieței. ÎNȘIȘI eurodeputații au respins solicitările care, ele, ÎNSELE, fuseseră făcute pentru calomnie.
Jurnalistul Dan Alexe a întrebat-o pe Ana Gomes ce crede despre atacurile la care este ea supusă în România și de ce a criticat așa PSD-ul, un partid frate?

Gomes a răspuns printre altele că Dragnea e „un pretins socialist”, „care a fost condamnat pentru corupție și care e anchetat de OLAF”, „că partidul lui pretins socialist se pune în calea justiției” și că „acești oameni n-au nimic socialist și nu au nimic de-a face cu stânga. Populism găunos și corupție pe bandă rulantă”. Citește răspunsul integral al Anei Gomes AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.