Acasă În Lume Lui George Maior nu-i pasă de familia Bodnariu

Lui George Maior nu-i pasă de familia Bodnariu

DISTRIBUIȚI

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a stârnit indignarea românilor de peste ocean după ce ambasada a refuzat orice sprijin pentru partipanții la protestul de vineri de la Ambasada Norvegiei în Washington D.C., în favoarea familiei Bodanariu.

Aproximativ 1000 de români au manifestat vineri în fața sediului Ambasadei Norvegiei în capitala Statelor Unite.

Surse din cadrul ambasadei citate de amromnews.com au declarat că organizatorii i-au anunțat pe oficialii Ambasadei României în Statele Unite că reprezentanți ai comunității românești intenționează să protesteze în fața Ambasadei Norvegiei din Washington D.C. susținând cauza familiei Bodnariu. Aceștia au solicitat reprezentanței diplomatice românești să trimită un reprezentant sau să le fie primită o delegație de către ambasadorul George Maior după terminarea protestului. Ambasada ar fi refuzat pe motiv că nu poate să se asocieze cu protestul românilor care au demonstrat în favoarea familiei Bodnariu.

Alături de membri ai comunității românești, la protest a participat și bunicul copiilor familiei Bodnariu, Mihai Bodnariu.

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţiei sale norvegiance Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Cei cinci copii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.