Acasă În Lume Ministrul Justiției se cere la întâlniri cu ușile închise pentru a convinge...

Ministrul Justiției se cere la întâlniri cu ușile închise pentru a convinge Europa că Legile justiției sunt bune

DISTRIBUIȚI

Ministrul Tudorel Toader e disperat să modifice legile Justiției, dezvăluie deputatul european Siegfried Mureșan:

„Ministrul Justiției, Tudorel Toader, se află încă de ieri la Strasbourg în contextul în care Parlamentul European dezbate mâine, în plen, situația justiției din România ca urmare a încercărilor PSD și ALDE de a slăbi sistemul judiciar. Cu toate acestea, nu știm nimic oficial despre programul ministrului Tudorel Toader de la Strasbourg. Un ministru are datoria să informeze cetățenii cu privire la activitățile sale, nu să se ascundă. Această atitudine a guvernării în miez de noapte și după uși închise este în total acord cu practica PSD — ALDE de până acum. Europa este în alertă și încercările PSD — ALDE de a slăbi justiția nu vor trece neobservate.

Tudorel Toader nu va putea convinge niciun oficial european că modificările PSD — ALDE sunt bune și că zecile de mii de oameni care au protestat în stradă împotriva lor greșesc”, crede Siegfried Mureșan.

1 COMENTARIU

  1. NU AM ICREDERE IN MINISTRUL JUSTITIEI ,DEOARECE AL DOILEA SI AL TREILEA OAMENI IN STAT DRAGNEA PENALUL PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR SI MINCIUNOSUL TARICEANU AL DOILEA OM IN STAT CONDUC ROMANIA . REGRET DAR DOMNUL MINISTRU AL JUSTITIEI NU CRED CA SUSTINETI SA APARATI OAMENII CINSTITI DIN ROMANIA…..!!!!!!!!!!!! imi pare rau !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.