Acasă În Lume Persoana decedată găsită în camionul ucigaș condus de un refugiat de la...

Persoana decedată găsită în camionul ucigaș condus de un refugiat de la Berlin era șoferul polonez al mașinii

DISTRIBUIȚI

Teroristul care conducea camionul intrat luni seara în mulțime la târgul de Crăciun la Berlin provocând 12 morți și 48 de răniți, a intrat în Germania ca refugiat, probabil pakistanez, potrivit informațiilor ziarului „Die Welt”. 

Pe scaunul din dreapta zăcea șoferul camionului care avea cetățenie poloneză după cum a indicat poliția berlineză în noaptea de luni spre marți pe contul său de Twitter. El face din cei 12 morți anunțați de autorități.

Mai devreme, proprietarul camionului înmatriculat în Polonia declarase pentru AFP că nu a mai putut să-l contacteze pe șoferul său de luni după-amiaza. „Am pierdut contactul cu el luni după amiază. Nu știu ce a pățit. E vărul meu, îl știu din copilărie, garantez pentru el”, a declarat patronul firmei de transport. Un alt șef al firmei, Lukasz Wasik, a declarat tot pentru AFP, că nu au mai putut vorbi cu șoferul din jurul orei 14:00 GMT. „Nu știm ce a pățit, dacă a fost răpit, ucis, nu știm nimic. Ultima oară când am vorbit la telefon cu el a fost luni dimineața pe la 08:00 sau 9:00”, a spus Wasik.

Camionul transporta 25 de tone de piese metalurgice din Italia și care urmau să fie descărcate la Berlin. „Firma care trebuia să preia încărcătura nu a putut realiza recepția și șoferului i s-a spus să vină din nou marți dimineața. Noi i-am zis să aștepte undeva prin Berlin”, a mai declarat Lukasz Wasik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.