Acasă În Lume Video: Dăncilă și Toader au fugit la Bruxelles de jurnalistul Euronews

Video: Dăncilă și Toader au fugit la Bruxelles de jurnalistul Euronews

DISTRIBUIȚI

Dăncilă a fost trimisă la Bruxelles de Liviu Dragnea și PSD cu o misiune clară: să atenueze tensiunea maximă din Parlamentul European la adresa României și să-i convingă pe foștii săi colegi eurodeputați că justiția și statul de drept din România nu sunt sub atacul infractorilor, săptămâna viitoare urmând să se discute în PE situația din România.
Prim-ministrul Viorica Dăncilă şi ministrul justiţiei Tudorel Toader au făcut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa după ce s-au întâlnit cu membri ai Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Potrivit Digi24, cei doi oficiali români au fost abordaţi de un jurnalist de la Euronews: „Doamnă prim-ministru, ce aţi discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveţi vreo reacţie? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veţi continua cu referendumul? Putem obţine un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”. Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări. În studio, unul dintre jurnaliştii Euronews a vorbit despre întrebările ignorate de premierul României: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.