Acasă În Lume Video. Un român, brutar în Londra a lovit în cap pe unul...

Video. Un român, brutar în Londra a lovit în cap pe unul dintre teroriști: bă, du’ și adu paru’ ăla de sub masă de la mine

DISTRIBUIȚI

Update 05.06.2017 Dan  Mihalache propune decorarea românului care l-a lovit pe terorist cu o ladă în cap

Colosal! La momentul atacului terorist de la Londra, Florin Morariu, un român inimos, era de serviciu la o brutărie din zona unde teroriștii musulmani au înjunghiat în neștire oameni pe stradă. După accent, Florin e urmaș de-al lui Ștefan cel Mare. Când a văzut cum un bărbat a fost înjunghiat în gât, Florin a aruncat o ladă  în capul unuia dintre teroriști de „l-a zăpăcit!”. Tânărul filmează apoi câteva minute și se aude cum explică unui oficial, în engleză, că erau trei teroriști și că i-a dat un coș în cap la terorist! Apoi în română strigă: „O aruncat cu grenade, bă du’ și-adu paru’ ăla de sub masă de la mine. Am unul de lemn acolo!”
Și s-a dus cu făcălețul cel tare la luptă! Bravo Florin! Bravo, române!

UPDATE ora 16.00. Florin Morariu a acordat un interviu la TVR „Mă aflam la muncă. Muncesc în tură de noapte la o brutărie legată de Piața Borough. Eram împreună cu colegii mei la masa de lucru, în fața noastră avem un geam foarte mare. Ne uitam pe stradă – era o agitație foarte mare, lumea fugea, femei care leșinau pe stradă. I-am zis colegului meu croat să ieșim afară să vedem ce se întâmplă. Când am ieșit afară au venit două femei și ne-au rugat să le lăsăm să intre în interior. Ne-au spus că undeva de la London Bridge spre Borough Market este un van, cu niște oameni în el, care coboară și bagă cuțitele în oameni. Am ieșit afară să mă uit – nici femeile nu știau, erau dezorientate – și am luat cu mine două navete de plastic pentru pâine. Am ieșit afară. Undeva din partea dreaptă a brutăriei au început să fugă vreo zece persoane. Am intrat pe o alee, am mers puțin înainte, și pe partea stângă, pe o altă alee erau vreo patru persoane. Un domn venea spre mine și alți doi în lateralele lui și unul în spate. Cei doi din laterale au început să îl lovească cu cuțitul. Atunci am aruncat cu o navetă, s-a ferit, iar când am aruncat a doua navetă i-a venit în cap unuia dintre ei – cel din partea dreaptă – și a căzut jos. Celălalt s-a repezit la mine. Poliția îi urmărea și a început să spună prin portavoce: go, go, go! După ce am fugit de acolo am luat oameni de pe stradă și i-am băgat în brutărie, a povestit Florin Morariu, pentru TVR.

Românul spune că a fost atins de o alică, dar că nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

VIDEO AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.