DISTRIBUIȚI

Ca în filmele cu mafioți, interlopul care a fost ginerele lui Dan Bursuc pentru mai bine de un an, Nicolae Florin, zis Uku a declarat pentru CANCAN.ro că „tăticul maneliștilor” ar intenționa chiar să-l lichideze : „A pus 50.000 de euro pe capul meu. Mă tem pentru viața mea”.

Uku susține că Bursuc are să-i plătească o datorie de 110.000 de Euro. Deși public Bursuc nu recunoaște, în privat, „Tăticul maneliștilor” i-a recunoscut lui Uku că îi datorează această sumă:
„Vezi că nu mai vezi nimic. Du-te la Poliție și reclamă-mă. Băi, tată, eu am avut 7.000 de gagici la viața mea, am plătit toată viața. Și tu, la rândul tău, și-a plăcut, ai plătit. Eu ți-o spun bărbătește„, i-a transmis Dan Bursuc lui Nicolae Florin.

Uku îl demască pe Bursuc că e evazionist

„Anul trecut a dat țepe la oameni, a avut o grămadă de probleme cu nunțile. Va avea probleme și anul acesta. Mi-au zis finii lui că a început să sune oamenii din cauză că i-au dat arvună, iar acum nu mai are formații. Face contracte la evenimente, încasează banii și nu plătește nimic la stat. E un diavol, vă rog să mă credeți„, a dezvăluit Nicolae Florin. Citește pe larg pe cancan.ro

1 COMENTARIU

  1. Un bull$hit de toamna ptr. a mai iesi in evidenta cu ceva. Acesta tagma EDITAT a societatii tot timpul va ramane la -> periferia societatii. In rest, nica’.
    Gloante, asasinate… unde va credeti lautarilor ? Cico, stai linistit si vede-ti in continuare de acordeon sau de sticla colorata si lasa-i pe altii mai capabili de scenarii cinematografice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.