Acasă Life Bădălău poate sta liniștit: fii-su s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu care spune...

Bădălău poate sta liniștit: fii-su s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu care spune că fata de la botez era doar o prostituată

DISTRIBUIȚI

Fostul hoț de cereale ajuns via PSD în conducerea Curții de Conturi, Niculae Bădălău, un grobian renumit pentru ura pe care o are față de românii care locuiesc în străinătate, are un fiu plin de bani care trăiește o poveste de amor cu multi-operata Bianca Drăgușanu după ce s-a despărțit de soția cu care are doi copii mici, Claudia Pătrășcanu.
Ziarul Cancan a dezvăluit astăzi că juniorul Bădălău s-a afișat recent la un botez cu o domnișoară blondă care „părea să-l fi zăpăcit pe bărbat cu formele ei… naturale, pentru că, da, cel puțin la nivelul corpului, nu pare să fi intervenit medicul estetician.”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre acest episod cu jurnaliștii de la Cancan și a făcut declarații-bombă despre noua parteneră a lui Gabi Bădălău.

“Mie Gabi mi-a spus ca această fată este prostituată și că a fost platită cu 300 de euro pe zi de un prieten de-ai lui și că nu are nimic cu ea. El la 4 dimineața a venit la mine acasă și și-a cerut iertare. A fost un gest făcut din gelozie. Dar nu există o relație de iubire sau altceva între el și acea domnișoară”, a spus Bianca, pentru CANCAN.RO.

Așadar pesedistul Bădălău poate sta liniștit, fiu-su e tot în mrejele fostei soții a proxenetului Alex Bodi, recent arestat preventiv pentru trafic de femei. Reamintim că vorbim despre Niculae Bădălău, Vicepreședinte la Curtea de Conturi, instituție care verifică modul de formare, de administrare și de întrebuințare a resurselor financiare ale statului și ale sectorului public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.