Acasă Life Britney Spears are o relaţie cu un producător de televiziune

Britney Spears are o relaţie cu un producător de televiziune

DISTRIBUIȚI

 

Cântăreaţa americană Britney Spears (32 de ani) are o relaţie cu producătorul de televiziune Charlie Ebersol, afirmă presa internaţională.

Vedeta americană s-a despărţit de iubitul ei, avocatul David Lucado, în luna septembrie, însă după doar două luni s-a îndrăgostit din nou, scrie contactmusic.com.

În vârstă de 31 de ani, Charlie Ebersol este fiul lui Dick Ebersol, unul dintre creatorii emisiunii „Saturday Night Live“. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relaţia lor a început în urmă cu două săptămâni, relatează „E! News“.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. Prima dată, cântăreaţa s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore.

Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii – Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărţit însă în februarie 2013.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus“, în decembrie 2008. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.