Acasă Life Designerul Philipp Plein preferă rusoaicele: Mădălina Ghenea a rezistat 38 de zile,...

Designerul Philipp Plein preferă rusoaicele: Mădălina Ghenea a rezistat 38 de zile, Loredana Chivu o zi

DISTRIBUIȚI

Mădălina Ghenea trăiește o poveste de dragoste cu fiul medicului afacerist Dan Stratan, zis Hopi, la rândul lui fiul unor foarte cunoscuți medici, Elena Stratan, medic ginecolog şi deţinătoare a uneia dintre cele mai vechi clinici de ginecologie din Iaşi și Iulian Stratan ani de zile şef al Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă “Sf. Spiridon” are o avere uriașă cu proprietăți în România, Toscana și Londra.
În vara anului 2014 la ceremonia de învestitură a noului ministru al Transporturilor, președintele României îl acuza direct pe Dan Stratan de corupție: „Aş vrea să vă atenţionez că mergeţi într-un minister cu probleme. Acolo ar trebui să fiţi atent în mod deosebit la premisele de contractare a autostrăzii Comarnic-Braşov. Din informaţiile mele, deja s-au produs acte de corupţie. De asemenea, s-au contractat studii de fezabilitate de circa 50 de milioane de euro care nu vor mai fi valabile cea mai mare parte din ele în doi ani, dar s-au găsit nişte firme cărora să li se facă cadouri”, a spus președintele Traian Băsescu. „Printre firmele de consultanţă ce au prins contracte cu CNADR expres pentru întocmirea studiilor de fezabilitate necesare unor autostrăzi (cele bănuite de corupţie de către preşedintele ţării) se află mai multe societăţi din siajul lui Dan Stratan, cea mai vizibilă fiind Romcapital Invest”, după cum au identificat imediat jurnaliștii de la topiasi.ro.

Frumoasă, Mădălina Ghenea a bifat de-a lungul vieții sale multe relații cu celebrități. Printre acestee se numără și Philipp Plein care în weekendul trecut a „marcat” la Loredana Chivu, fiind filmați în timp ce se sărutau cu pasiune într-un renumit club din Nisa. Însă după numai o noapte, „ex-iubitul Mădălinei Ghenea ar fi făcut-o ”pachet” pe blondină și ar fi expediat-o în România pentru a petrece cu o brigadă calificată de rusoaice.”, scriu jurnaliștii de la Cancan. Citește continuarea AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.