Acasă Life După mai multe tentative de suicid, Sinéad O’Connor s-a convertit la islam

După mai multe tentative de suicid, Sinéad O’Connor s-a convertit la islam

DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor, în vârstă de 51 de ani, a anunţat că s-a convertit la islam schimbându-și numele în Shuhada Davitt. În trecut, cântăreața a avut mai multe tentative de suicid și s-a luptat cu depresia severă. Anul trecut, Sinead a dat publicității o filmare pe care o puteți vedea la finalul articolului în care mărturiseşte printre lacrimi că se luptă în fiecare zi cu depresia, gândurile sinucigaşe şi singurătatea. Artista a dezvăluit că locuieşte singură într-un motel din New Jersey, iar singurul lucru care o mai ţine în viaţă este psihiatrul ei. O’Connor spunea că suferă de trei boli mintale şi că se luptă cu singurătatea de doi ani, de când locuieşte în New Jersey, departe de familia sa: „Locuiesc acum într-un motel în New Jersey. Sunt complet singură şi nu există absolut nimeni în viaţa mea cu excepţia psihiatrului meu – cel mai bun om de pe pământ care spune că sunt eroina lui – iar ăsta este singurul lucru care mă ţine în viaţă în momentul ăsta, ceea ce e cam patetic. Vreau ca toată lumea să ştie cum e, de aceea fac acest video. Ştiu că sunt alte milioane de persoane pe lumea asta care suferă, la fel ca mine, dar nu au aceleaşi resurse ca mine. Dintr-o dată, toţi oamenii care ar trebui să te iubească şi să aibă grijă de tine, te tratează ca dracu. Dacă era după mine, eram moartă deja, mă duceam după mama, pentru că am mers singură prin lume timp de doi ani drept pedeapsă pentru că sunt bolnavă mintal şi fiind furioasă că nimeni nu are grijă de mine.Depresia e ca un drog, nu ţine cont cine eşti. Şi ştiţi ce e mai rău? Stigmatul omoară oameni, nu boala.“

Astăzi, într-un mesaj publicat pe Twitter, ea a mulţumit musulmanilor pentru sprijinul acordat. Artista a precizat că este mândră de această schimbare şi a explicat decizia ca fiind „concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent“ şi a făcut publică o filmare în care repetă o chemare la rugăciune. „Sunt mândră că am devenit musulmancă. Toate studiile scripturilor conduc la islam, ceea ce face toate celelalte scripturi redundante.

1 COMENTARIU

  1. Intr-adevar , doar o persoana bolnava mintal poate gasi crestinismul neconsolator . Sa fie mai consolatoare Sharia ? Nu-i putem interzice sa-si gaseasca linistea si mingaierea in Sharia . Dar daca se sinucide „din nou ” inseamna ca nu si-a gasit-o .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.