Home Life Femeile n-au nevoie de bani pentru a fi fericite

Femeile n-au nevoie de bani pentru a fi fericite

DISTRIBUIŢI

Cine crede că dragostea-i golește buzunarele poate ar trebui să-și reconsidere acest gând. Dragostea nu are nimic de-a face cu ultimul model de BMW sau cu o garderobă „de ultima generație“, cum ar spune bărbații.
Un studiu derulat în Marea Britanie, dar care a cuprins subiecți din întreaga lume, a scos la iveală ceva ce femeile știau deja: pentru a fi fericite, a se simți iubite, femeile au nevoie de cu totul altfel de atenții decât cred bărbații. În niciun caz de lenjerie sexy sau lucruri de pe care țipă prețul piperat.  Dacă ar fi puse să aleagă, ar opta fericite și perfect împăcate pentru o îmbrățișare, în defavoarea unei lenjerii „de casă“, relatează „Daily Mail“.  Din păcate, bărbații încearcă să-și cuantifice dragostea pe care o simt cheltuind, cred ei, în funcție de amploarea și intensitatea sentimentelor.
Însă, conform sondajului coordonat de profesorul Richard Wiseman și realizat de Universitatea Hertfordshire, femeile apreciază dragostea printr-un alt filtru. În topul preferințelor doamnelor care vor să se simtă iubite sunt gesturile mici, precum: să le fie acoperiți ochii în timp ce sunt conduse către un loc-surpriză; să fie scoase într-un loc frumos, în weekend; să li se scrie un cântec sau o poezie; să li se spună că sunt cele mai minunate ființe din lume; să li se pregătească o baie relaxantă când vin de la muncă;  să li se trimită un mesaj romantic în miezul zilei, pe mail sau telefon; să li se ofere ceva de pus pe umeri atunci când le este frig; să li se facă o compilație cu muzica favorită.
După cum arată și rezultatele sondajului în cadrul căruia au fost intervievate 6.500 de persoane din mai multe țări, nevoile femeilor, măcar când vine vorba despre dragoste, nu sunt deloc exagerate. Dimpotrivă.

Dorințe neîmplinite

Cu toate acestea, 52% dintre femei n-au avut niciodată parte de o baie relaxantă pregătită de partener, iar 45% pot spune că n-au întâlnit vreodată un bărbat mărinimos, lor nefiindu-le oferit vreodată un palton sau măcar o cămașă care să le acopere umerii, atunci când tremurau de frig.
Alte 53% dintre femei n-au fost niciodată invitate într-un week-end-surpriză, departe de oraș.
Interesant este că britanicii, despre care studiul a conchis că nu sunt prea romantici, au scris un cântec sau un poem iubitei în proporție de 32%. Bărbații care reprezintă alte nații s-au folosit de acest gest catalogat romantic de către femei în proporție de 41%.
Deși mai aventuroși prin definiție decât femeile, doar jumătate dintre bărbați au spus că și-au scos partenerele afară din oraș, „pe nepusă masă“.  
Puși față în față cu gesturile pe care femeile le consideră romantice, fără a ști însă asta, bărbații au calificat majoritatea acțiunilor gustate de femei drept deloc evidente, prin urmare nedorind să recurgă la ele.
Întrebați fiind dacă li se pare romantic să acopere ochii partenerei cu palmele și s-o poarte spre locuri nebănuite, gest gustat de 40% dintre femei, doar 22% dintre bărbați au intuit potențialul acestui gest.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.