Acasă Actualitate Fetița rămasă orfană după moartea pianistei Ioana Maria Lupașcu a fost luată...

Fetița rămasă orfană după moartea pianistei Ioana Maria Lupașcu a fost luată de crescut de Daniela Nane

DISTRIBUIȚI

Dispariția tragică a pianistei Ioana Maria Lupașcu a lăsat în urmă o fetiță în vârstă de doar 13 ani, pe nume Fatima Maria, fără rude apropiate, care ar putea să aibă grijă de ea.

În urmă cu trei ani și jumătate Ioana Maria Lupașcu a fost diagnosticată cu cancer, iar medicii i-au prognozat un orizont de viață de cca două luni. „În urmă cu câteva luni, în urma unei embolizări efectuate greșit de un medic căruia îi trec numele sub tăcere -ca pe o mare favoare-, microsferele care aveau rol de a opri vascularizarea celulelor canceroase au migrat pe căile biliare și au generat un icter mecanic. Timp de două luni nu a putut bea decât apă, ceea ce a și dus la pierderea subită a peste 15 kg din greutate.”, scrie Florian Jucan în Q Magazine. Detalii AICI.

Pe 31 august, Ioana Maria Lupașcu a încetat din viață.

Cea mai bună prietenă a pianistei Ioana Maria Lupașcu, Daniela Nane, a luat copila în grija ei. Daniela Nane este căsătorită cu istoricul Adrian Cioroianu.

Actrița Daniela Nane a confirmat pe pagina ei de Facebook că fetița prietenei ei cele mai bune este acum în tutela ei.

„Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.
Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, a scris actrița Daniela Nane pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.