DISTRIBUIȚI
miruna pascu

Accidentul de la 2 Mai în care doi studenți au fost sfârtecați și alți trei au fost răniți de un șofer drogat scoate în evidență din nou conivența infractorilor cu autoritățile și părinți inconștienți și incompetenți în a-și educa progeniturile. Acesta este și cazul lui Mihai și Miruna Pascu.

Desigur că de la părinții lui Vlad Pascu nici nu am avea ce așteptări să avem, de vreme ce chiar o fostă judecătoare povestește că tatăl drogatului, cămătarul Mihai Pascu, lua apartamentele oamenilor deși aceștia restituiau împrumuturile. Detalii AICI

Parvenita Miruna Pascu, după ce soțul ei a practicat cămătăria nemiloasă, este acum o „femeie de afaceri” ce activează în domeniul imobiliar și are pe numele său aproximativ 300 de locuințe. Ea este cea care nu a fost de acord ca fiul ei să fie închis la dezintoxicare, considerând că Vlad se va potoli dacă-i oferă absolut tot ceea ce-și dorește. Conform surselor CANCAN.RO, Miruna Pascu „și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit.Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu, pentru CANCAN.RO.

La rândul lui, tatăl ucigașului drogat a părăsit România pentru a nu fi audiat despre drogurile găsite în mașina lui. Detalii AICI

7 COMENTARII

  1. Cum au bani, de nu mai știu ce să facă cu ei, pot plati cauțiune și gata. Depinde cine ar putea stabili valoarea acesteia și dacă știe că este criza in buget😇

  2. Tocmai dasta ar trebui sa ii dea judecatori astuia macar 20 de ani de puscarie fara posibilitatea sa scape mai devreme din puscarie caci sunt foarte multzi copiii ca drogalaul asta in Romania care traiesc cu impresia ca orice ar face ii scapa parintzi pentru ca ei au relatzii peste tot in tara asta,asha(cu o pedeapsa de 20 de ani plus despagubiri de milioane pentru familiile mortzilor)poate le mai intra mintzile in cap beizadelelor,cocalarilor si pitzipoancelor din Romania si nu vor mai muri chiar atat de multzi de oameni nevinovatzi din cauza unor copiii carora parintzi le-au indus ideea ca ei sunt mai presus de lege,altfel daca drogalaul asta ia doar catziva ani cu executare sau o pedeapsa cu suspendare,pedepsele astea le vor intari si mai mult celorlaltzi copiii de bani gata ideea ca orice ar face ei nu pot sa pateasca nimic caci sunt copiii sau nepoti nu stiu cui.

  3. Arias, pe Miruna cămătăreasa?
    PARVENI, parvin, vb. IV. Intranz. 1. A ajunge, fără merite deosebite, prin mijloace neoneste sau printr-un concurs favorabil de împrejurări, la o bună situație materială, politică sau socială; a pătrunde într-o pătură socială înaltă; a se ajunge. 2. (Franțuzism) A reuși, a izbuti.
    Sau cămătăria e vreun mijloc onest, iar cămătarii au merite deosebite că ajută oamenii când au nevoie de bani :)))))))))))))))))))))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.