DISTRIBUIȚI
vlad pascu

Părinții drogatului ucigaș, Miruna (foto stânga) și Mihai Pascu dețin mai multe proprietăți.

Vlad Pascu provine dintr-o familie îmbogățită, părinții lui fiind proprietarii mai multor apartamente în zona de nord a Bucureștiului, cea mai importantă proprietate a celor doi fiind o vilă de lux situată în spatele Casei Presei din București. Tatăl ucigașului mai deține și un ansamblu rezidențial într-o zonă scumpă din Capitală.

„Prin anul 2000, pe când eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, acest „investitor imobiliar”, Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței. Avea zeci de litigii cu români cărora le imprumutase bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantasera împrumutul. Nu pentru că oamenii nu își platisera datoriile, ci pentru că, în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi, nu le mai dădea chitanță”, explica Mihaela Ciocea, fostă judecătoare de la Curtea de Apel București, pe Facebook.

Mihaela Ciocea susține că nimic nu-l va opri pe bărbat să intervină la instituțiile statului pentru a-și scăpa fiul de rigorile legii, dând de înțeles că ar fi apelat la această stratagemă în trecut.

Credeți ca a avut vreo reținere să plătească la DIICOT pentru ca această structură să renunțe la urmărirea penală a fiului său? Cine își mai amintește că înșelarea oamenilor de către cămătari a fost în anii 90 și începutul anilor 2000 un fenomen de masă și i-au căzut victime sute de mii de oameni? În vremea asta, justiția refuza insistent să îi pedepsească pe cămătari, susținând ca acestea sunt litigii civile și nu infracțiuni. Aceștia sunt bogații României și oamenii care fac legea azi și aceasta e Justiția!”, mai scrie fosta judecătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.