DISTRIBUIȚI
pantofi stupidități războiul

Revistele și site-urile glossy au declarat-o pe Sorina Pintea „cea mai elegantă dintre politiciene”. Pasionată de poșete și pantofi scumpi, Pintea eclipsează și stârnește invidia celorlalte colege din PSD pasionate și ele de modă și shopping: Viorica Dăncilă, care și-a format un stil în cei 9 ani petrecuți la Bruxelles, Gabriela Firea care orice și-ar pune pe ea nu depășește aspectul „țărăncii la oraș” lansat de Elena Ceaușescu și Carmen Dan la care, fiind atât de frumoasă la față nu se mai uita nimeni cum se îmbracă.
În ianuarie 2018, Gabriela Firea a vrut să preia în ședința CEx a PSD Educația și Sănătatea încercând să își impună oamenii miniștri: Ecaterina Andronescu și Rodica Nassar în noul guvern Dăncilă. Însă Liviu Dragnea nu a vrut să cedeze niciun gram din împărăția PSD, Educația a mers la organizația Suceava, Sănătatea la cea de Maramureș iar Firea a primit doar ministerul Culturii pe care nu-l dorea oricum niciun pesedist.
Ieri la inaugurarea spitalului Gomoiu, Dăncilă, Firea și Pintea au ținut scurte declarații. Uitați-vă cum se uită Firea la pantofii Sorinei Pintea de culoarea coniac, asortați la rochița bej, aleasă neinspirat de aceeași culoare cu cea a doamnei primar general. Ce bine i-ar fi venit și lui Firea pantofii coniac la rochița cloș ce părea cu un număr mai mare. N-o vedem bine pe Sorina Pintea.

1 COMENTARIU

  1. Doamna Firea a facut acolo o afirmatie care vad ca scapa din atentia presei. A anuntat ca a demarat procedurile, cu sprijinul doamnei Dancila si cu aprobarea doamnei Pintea, privind trecerea in subordinea primariei generale a mai multor spitale care apartin azi ministerului sanatatii. Miscarea este una cu importante consecinte, putand aparea comasari, privatizari si relocari de personal. Curentul poate afla mai multe despre subiect?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.