Acasă Life Irina Schrotter la MQ Vienna Fashion Week

Irina Schrotter la MQ Vienna Fashion Week

DISTRIBUIȚI

Noua colecţie a brandului irina schrotter pentru primăvară/vară 2015 – “Displaced Shapes” – a fost lansată la Viena, ȋn cadrul MQ Vienna Fashion Week.
Tăieturi geometrice, proporţii noi, o siluetă lungă, printuri digitale, colours block şi inserţii de structuri ȋn alb şi negru  au fost principalele axe pe care designerul Lucian Broscătean şi-a construit propunerile colecţiei irina schrotter pentru noul sezon. Ȋn faţa presei de specialitate prezentă ȋn număr mare la show, colecţia s-a dezvăluit ȋntr-o suită de ţinute fluide specifice liniei, ȋn care detaliile conceptuale au fost punctate cu atenţie urmărind semnătura caracteristică designerului.
Brandul irina schrotter a fost lansat acum 21 de ani, propunând o alternativă mult aşteptată de design românesc de calitate pe o piaţă aflată ȋn restructurare şi reorientare.  Ținute de seară dar şi smart business au fost principalele direcţii pe care s-a orientat brandul. Astăzi irina schrotter este un brand cunoscut şi apreciat internaţional, cu desfacere ȋn 17 ţări, pe 4 continente.

 

Ȋncepând din 2001, brandul este prezent de două ori pe an la “Prêt-à-Porter” Paris.  Timp de 5 sezoane, din 2011 până ȋn 2013, colecţiile irina schrotter au fost lansate la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week, iar de două sezoane, din primăvară 2014, la Viena. Colaborarea ȋncepută ȋn 2012 cu designerul clujean de avangardă Lucian Broscăţean a ȋnregistrat aprecierea presei naţionale şi internaţionale, continuând cu acelaşi succes şi ȋn acest sezon, pe podiumul vienez.

 

 

 

 

CREDITELE colecţiei
IRINA SCHROTTER SPRING SUMER 2015
Designer – Lucian Broscățean
Design imprimeuri – Carmen Cherecheș
Ȋncălţăminte – Mihaela Glăvan
Accesorii – Carmen Cherecheș & Diana Flore
Coafură – Cristina Micu, Simina Cheteleș & Raul Tișa
Fotograf – Emil Costruț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.