Acasă Life Irina Tănase a cheltuit 350.000 de Euro în 2019 deși conform declarației...

Irina Tănase a cheltuit 350.000 de Euro în 2019 deși conform declarației de avere nu avea acești bani

DISTRIBUIȚI

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a cheltuit în 2019 peste 350.000 de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi, susține Rise Project. În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, Irina Tănase a cumpărat un apartament de 260.000 de euro, situat aproape de Palatul Parlamentului. Totodată, în portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov, conform sursei citate. În declarațiile de avere tânăra de 27 de ani a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți. Un român cu salariu mediu ar avea nevoie de peste 45 de ani fără alte cheltuieli ca să strângă banii necesari achizițiilor Irinei Tănase, a calculat Rise Project. Citește articolul complet pe Rise Project!

2 COMENTARII

  1. SUNTEM O TARA CONDUSA DE 30 DE ANI NUMAI DE EXCROCI SI NENOROCITI,S-A FURAT TOATA AVUTIA NATIONALA, nu avem STRATEGII NATIONALE ORI SECTORIALE DE DEZVOLTARE, NU AVEM PLANURI DE DEZVOLTARE, NU AVEM INDICATORI DE MUNCA SAU DE PERFORMANTA IN VREUN DOMENIU, NU STIM CU CE SE MANANCA PRODUCTIVITATEA MUNCII, ETC, IN SCHIMB S-A DEZVOLTAT FARA LIMITE SI RESPONSABILITATI, CERSETORIA , HOTIA, MILOAGA etc INCEPAND DE LA C.C.R. in jos…………..

  2. AR FI atit de simplu pentru DNA . Daca nu face dovada acestor bani , se confisca totul si se adauga penalitati si dobinzi la banii ce nu ia declarat.
    Datorita coruptiei generalizate instituite de haitele ce au perindat pina acum s-a creat o stare de nesimtire gernerala caci doar si asa nu ne face nimeni nimic ,
    Conform devizei lor-
    suntem prea multi ca sa ne confiste DNA averile aumulate prin furt si coruptie-, aceasta EDITAT stie ca are spatele acoperit , asa ca o doare in cot de parerea altora, important pentru ea este ca sa o duca ea bine .
    Aceasta este Romanika zilei de azi – HOTIE , CORUPTIE si MITA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.