Acasă Politic Învinuit pentru o delapidare de 5,8 milioane de EURO, Laufer rostogolește imbecilitatea...

Învinuit pentru o delapidare de 5,8 milioane de EURO, Laufer rostogolește imbecilitatea că dă cineva bani ca să-ți declari mortul de COVID

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru Ilan Laufer este suspect în dosarul de delapidare al magazinului Unirea, în calitatea sa de administrator la două firme. Cei care doreau să închirieze spații în Unirea încheiau mai întâi contracte cu societățile administrate de Ilan Laufer, pe sume foarte mari, iar spațiile în Unirea se închiriau pentru sume modice. Prejudiciul este estimat la 5,8 milioane de Euro. Banii astfel obținuți de Ilan ar fi fost transferați către patru societăți din Cipru și Elveția, de unde erau ulterior retrași, prin încheierea cu aceste firme a unor contracte fictive de consultanță, comision și intermediere. Astfel, Laufer și-a diminuat și TVA-ul și impozitul pe profit, pe care le plătea în România. Cheltuielile fictive se ridică la suma de 22 de milioane de lei.
Acest personaj sinistru rostogolește pe pagina sa de Facebook cu peste 100.000 de urmăritori de când era un personaj monden, fiind însurat cu fosta soție a unuia Jorge, imbecilitatea că „există un fenomen la nivel național în România prin care se încearcă denaturarea motivului real de deces al pacienților cu boli cronice, care nu au fost infectați cu coronavirus. Astfel, se pare că membrii familiilor acestora sunt ofertați cu sume cuprinse între 3000 și 4000 de lei pentru a declara că motivul decesului este COVID-19.”
Deștept din cale-afară, Laufer nu spune și nici nu se întreabă cine dă cei 4000 de lei pentru așa ceva și pentru ce? Ajutorul de înmormântare de la stat este același indiferent că omul moare cu Covid-19 sau fără. În plus, morții cu COVID sunt declarați de INSP care centralizează rezultatele testelor PCR, nu de aparținători. Pentru ce ar fi implicate rudele mortului? Niciun medic nu te întreabă ce cauză a decesului să treacă pe certificat iar fonduri europene nu se dau în funcție de morții cu COVID-19.

Foto Facebook: Ilan Laufer cu o domnișoară din partidul său.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.