Acasă Life Iubitul rusoaicei care a câștigat Miss România 2015, arestat pentru proxenetism

Iubitul rusoaicei care a câștigat Miss România 2015, arestat pentru proxenetism

DISTRIBUIȚI

Rusoaica Kristina Ciasovschih, 23 de ani, născută în Moscova dar cu domiciliul în Chișinău, Republica Moldova a câștigat, vineri seara, titlul de Miss România 2015. Locurile doi și trei în concursul Miss România au revenit Denisei Mladin (Brașov), respectiv Iulianei Doroftei (Mangalia). Domnișoara Ciasovschih nu vorbește bine românește, preferând să se exprime în rusește în interviuri.
Aceasta este iubita lui Korneliu Vidrașco, reprezentantul Fashion TV în Republica Moldova, care a fost arestat la Chișinău la sfârșitul lui 2014 fiind acuzat de trafic de ființe umane și proxenetism, implicând modelele Fashion TV Moldova.
Acestuia i s-a ridicat dreptul de a reprezenta brandul FTV pe teritoriul Republicii Moldova: “Haideți să clarificăm pentru toată presa din Republica Moldova, Korneliu Vidrașco nu este și nu a fost vreodată director Fashion TV. Nu s-a semnat un contract între părțile Fashion TV România și persoana Kornel Vidrașco. Pentru asta, de regulă, se dă un certificat prin care primește aceste drepturi și o licență. El a fost doar un reprezentant FTV. Korneliu Vidrașco nu mai are dreptul de a reprezenta brandul FTV, iar  faptul că a fost acuzat de trafic de ființe și proxenetism a afectat foarte mult imaginea FTV. Fashion TV nu va mai colabora vreodată cu Republica Moldova.”, a declarat promotime.md Nelu Ion Chiriac, producător general FTV International.

În luna martie, Vidrașco a declarat la realitatea.md că Procuratura de la Chișinău a audiat 35 de persoane care au negat că ar fi fost prostituate și că a fost scos de sub urmărire pentru infracțiunea proxenetism și trafic de ființe umane, rămânând doar cu acuzațiile privind „purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor şi muniţiilor” în care, spune Corneliu Vidraşco, și-a recunoscut vina”, fiind trimis în judecată.
 
Sursa foto: Kristina Ciasovschih / Facebook

ACTUALIZARE 9.12.2015

Titlul Miss Romania câștigat de rusoaica Kristina Ciasovschih este fals

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.