Home Life Kanal D a bătut la audiență TVR, RTV, B1 și A3, adunate,...

Kanal D a bătut la audiență TVR, RTV, B1 și A3, adunate, în timpul interviului cu Ghiță

DISTRIBUIŢI

​Interviul luat de Ion Cristoiu lui Sebastian Ghita si difuzat pe patru posturi a atras, la nivel national, audiente cumulate ce se apropie de cele obtinute de Kanal D cu editia de aseara a Exatlon, potrivit Paginademedia.ro. La nivel comercial, Exatlon a avut o audienta de peste doua ori mai mare decat toate cele patru posturi la un loc.

Astfel, la nivel national, 1,63 de milioane de romani s-au uitat la interviul cu Sebastian Ghita, pe Antena 3, Romania TV, B1 TV si postul public TVR 1. Intre timp, Exatlon-ul Kanal D a fost urmarit de 1,8 milioane de oameni, la nivel national.

Interviul a fost urmarit de 700.000 de telespectatori la Romania TV, 663.000 – la Antena 3, doar 139.000 la TVR 1 si 128.000 la B1 TV.

La nivel comercial (telespectatori din mediul urban, cu varste intre 18-49 de ani), doar 161.000 de romani s-au uitat la interviu, pe cele patru posturi cumulat, in timp ce Exatlon a atras 425.000 de telespectatori din acest target, arata sursa citata.

TVR 1 a atras cei mai putini telespectatori din publicul comercial – 15.000 (locul 17 la nivel national) Citește integral la www.paginademedia.ro

1 COMENTARIU

  1. Mda, mai ceva ca Dallasu, toti cu ochii pe sticla. Nu inteleg toata drama in jurul unor poze si cine a fost unde si cu cine. E o lume libera, oamenii pot merge under vor, cand vor si cu cine vor, nu vad problema. Pe deasupra, Codruta nu a mintit chiar daca apare in poze. The proof is in the pudding, cum ar zice un sarb din Croatia. Totul e in formulare, hai sa vedem: „Nu am fost acasa la INCULPATUL Ghita” comparat cu „Nu am fost acasa la Ghita”. Desi e vorba despre aceeasi persoana, folosirea cuvantului „INCULPATUL” pune desfasurarea actiunii in doua periode diferite. A fost Codruta la Ghita inainte de a devenii un „INCULPAT”? Da, si ce daca. A fost Codruta la Ghita dupa ce a devenit un „INCULPAT”? Nu, ceea ce este exact ce a declarat Codruta. Case closed, cum ar zice un teleormanean din Harghita.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.