Acasă Life „Miracle”, piesa care va reprezenta România la Eurovision 2014, are un nou...

„Miracle”, piesa care va reprezenta România la Eurovision 2014, are un nou videoclip

DISTRIBUIȚI

 

„Miracle”, melodia cu care Paula Seling și Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014, are un nou videoclip, acesta urmând să fie lansat pe site-ul oficial al competiției – eurovision.tv -, dar și pe toate canalele de comunicare ale Televiziunii Române.

 

Clipul spune povestea miracolului renașterii naturii, în imagini de o frumusețe deosebită. Într-o cameră degradată, cu interior scorojit, începe ploaia, care se prelinge peste tot – în interior, pe pereții camerei, peste mobilierul vechi. Apa care a pătruns în toate ungherele face posibilă renașterea naturii și transformarea interiorului într-un tot viu. Videoclipul piesei „Miracle” a fost filmat într-un timp
record – o zi -, însă editarea și efectele vizuale introduse în videoclip au mai necesitat câteva zile de lucru pentru echipa coordonată de regizorul Alex Ceaușu.

 

Clipul va fi lansat în cursul acestei zile pe site-ul oficial al competiției – eurovision.tv – și va putea fi vizionat, de asemenea, pe toate canalele de comunicare ale Televiziunii Române.

 

„«Miracolul» nostru a început, pentru mine, în iunie, anul trecut, când am compus piesa alături de Philip Halloun, și a continuat în toamnă, când intram în studio, în Oslo, cu Beyond51 și începeam munca la producția piesei. E o bucurie să văd astăzi forma completă acestui proiect, prin lansarea videoclipului, realizat cu ajutorul unor profesioniști adevărați, precum regizorul Alex Ceaușu și coregrafa Judith State”, a declarat Ovi.

 

La rândul ei, Paula Seling a vorbit despre mesajul videoclipului și despre efortul realizării lui. „Îmi place mult viziunea lui Alex Ceaușu. Clipul vorbește despre miracolul vieții, venit din alt miracol – al iubirii. În camera goală renaște natura dintr-un alt miracol – apa, sursa vieții. Lumea este plină de miracole, depinde doar de noi să le percepem, lucru pe care, într-o altă formă, îl spune și Albert
Einstein. Filmările au fost destul de solicitante, au fost aproape 24 de ore, într-o casă fără încălzire, prin care bătea vântul, unde mai apoi ne-a plouat artificial și ne-a suflat taifunul. E bine că nu am răcit, deși am suferit, ceva timp, de frig, cântând în ploaie și vânt. În final, videoclipul este… miraculos. Sperăm să vă placă”, a afirmat cântăreața.

 

Telespectatorii Telejurnalului TVR 1 au putut urmări imagini în premieră din clipul celor doi artiști. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu, machiajul a fost realizat de Romelia Pelin, coafura de Marius Costea, iar coregrafia de Judith State și Mircea Andrei Ghinea. Totodată, ținuta vestimentară a fost aleasă de Amir Dobos și Magda Mohamed.

 

Concursul cântecului european Eurovision se va desfășura în acest an la Copenhaga (Danemarca), pe 6, 8 și 10 mai, și va fi transmis în direct în România la TVR.

 

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfășura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internațională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai.

 

Eurovision Song Contest 2014 se va desfășura în Copenhaga, după ce ediția de anul trecut a concursului a fost câștigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.