Acasă Life Olivia Steer nu e convinsă doar că rujeola nu există și cancerul...

Olivia Steer nu e convinsă doar că rujeola nu există și cancerul se vindecă singur, ci crede și în repigmentarea de la sine a părului alb

DISTRIBUIȚI

După ce în anul 2010, vânzătoarea de iluzii Monica Tatoiu împingea bolnavii de cancer spre moarte în urmă cu aproape doi ani, Olivia Steer, cunoscută militantă anti-vaccinare, anti-medicină, anti-carne, anti-lactate, anti-etc. explica pe blogul său că „Forma principală a cancerului de sîn depistată e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca “stadiul zero” sau drept “cancer de sîn noninvaziv”. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se mișcă, nu se extinde, nu are simptome și, dacă e lăsat în pace, nu progresează. Și poate chiar să se resoarbă singur, în timp. Dar asta numai și numai dacă nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer și nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive (faimoase pentru faptul, recunoscut oficial, că provoacă alte și alte cancere – despre asta și revista medicală Nature, ce se ocupă cu tipărirea studiilor științifice peer-revewed, a publicat un studiu dezvăluind efectelor dezastruoase ale chimioterapiei).”

În urmă cu câteva zile, Steer explica pe Facebook că de fapt rujeola nu există pentru că așa au decis niște judecători germani.

Azi vedeta a postat o nouă descoperire proprie: „De vopsit, nu m-am mai vopsit de peste cinci ani, ca să constat acum că acele fire albe apărute mai demult încep să se repigmenteze la rădăcină. Dacă asta nu înseamnă rejuvenare, nu știu ce altceva ar putea fi! Iar dacă știe cineva altă metodă sau dietă pentru a obține rezultate identice, să-mi spună și mie…”

Afirmațiile cel puțin bizare pe care le face Olivia Steer au devenit virale și, așa cum era de așteptat, sursa unui izvor nesecat de glume, care mai de care mai umilitoare pentru vedeta TV.

Foto: Facebook

6 COMENTARII

  1. Am avut un coleg care a tinut un regim alimentar nu-mi aduc aminte cu ce dar confirm ca i s-a repigmentat parul. Este de la sine inteles ca parul se deterioreaza prin vopsire. Mama dua ce a renuntat la vopsit a inceput sa aibe firele groase si lucioase, da vopseaza termina firul de par.

    • Haidi bre, v-ati strans toti prostii aici? Si eu am avut un coleg care nu manca nimic, niciodata si confirm ca i s-a repigmentat parul! Si nici nu mai cheltuia astfel bani pe mancare! Confirm si asta! Si confirm ca n-a avut nici rujeola. Sau ca a avut, nu mai tin minte. Oricum confirm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.