Acasă Life Semne care trădează infidelitatea

Semne care trădează infidelitatea

DISTRIBUIȚI

Toată lumea crede că poate „mirosi“ un trădător de la o milă departare. Infidelii au, cu toții, aceleași caracteristici, nu-i așa? Ochi alunecoși, apeluri secrete etc. Dacă totul ar fi atåt de simplu… În afara caracteristicilor și comportamentelor știute de toată lumea, mai există o serie de particularități ascunse, care ar putea trăda infidelitatea.
E bine să nu vånezi un astfel de comportament, dar nici să nu întorci privirea atunci cånd ai de-a face cu el. Nu înseamnă neapărat că partenerul te înșală, ci doar că e cazul să fii în gardă. Există probabilitatea ca acest lucru să fie adevărat.
Conform Yahoo, care citează un expert în probleme de cuplu care scrie pentru „Men’s Health“, lipsa de responsabilitate și nepăsarea sunt semnalmentele unei persoane fără conștiință, căreia prea puțin îi pasă de cel de alături.
Deci, o persoană care nu ar avea nicio problemă în a călca pe alături, nici nu ar înțelege de ce faci atåt caz din asta.

Caritabil dintr-o dată

Tipul tău a început brusc să contribuie cu bani și la biserică, și la adăpostul de cåini. Ba mai mult, și-a tăiat o bucată prețioasă din timpul său liber, și așa aproape invizibil, pentru a face voluntariat, construind case pentru persoanele fără adăpost.
Mai interesant ar fi să afli că într-adevăr face toate astea. Pe långă să te înșele.
Pentru că un studiu realizat în 2007, în „Journal of Applied Psychology“, a arătat că, pentru a scăpa de vina care îi macină uneori, ei ajung să fie oameni-model în societate. Așa nu mai simt că greșesc, ci chiar se consideră niște exemple demne de urmat. Fără pată.

Mai mulți bani

E adevărat, dacă a dat norocul peste el, nu înseamnă că brusc și-a descoperit și latura infidelă. Totuși, un studiu publicat în „Journal of Marital and Family Therapy“ a arătat că aceia care cåștigă mai mult sunt și mai predispuși să înșele.  Angajații care nu au norocul unui salariu mare și care sunt, într-un fel, dependenți de perechea lor, se gåndesc de două ori înainte de a-și risca relația, contemplånd doar în gånd perspectiva unei vieți mizere, de după momentul cånd au călcat stråmb și au fost descoperiți.
Deși pare ciudată această asociere, ton ridicat și infidelitate, cercetătorii australieni au descoperit că persoanele care țipă și își manifestă violența, atåt verbal, cåt și fizic, sunt abuzive, avånd, deci, un tip de comportament care lasă loc și infidelității.

Narcisist

Acest tip de persoană, mereu învăluită în stratul gros al importanței pe care și-o dă, nici nu realizează ce suferință poate sădi în sufletul partenerului, atunci cånd alege să primească și complimentele altcuiva.
Sunt atåt de egoiști încåt, gåndindu-se la perspectiva unei aventuri, își spun doar: „Merit să fiu fericit!“, așteptånd cu ardoare momentul în care să fie admirați, adulați, în centrul universului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.